Atostogos šunims – už 74 tūkst. dolerių

Atostogos šunims – už 74 tūkst. dolerių

Didžiojoje Britanijoje pristatyta turistinė kelionė, skirta išlepintiems šunims, turintiems turtingus savininkus. Kaip rašo „Science World Report“, tokia kelionė kainuoja 74 tūkst. dolerių.

Už šią sumą šunims bus pasiūlyta daug įvairių paslaugų. Į kelionės kainą įskaičiuota gyvenimas liukso klasės viešbutyje, vaišinimasis virtuvės šefo paruoštais patiekalais, SPA procedūros, bėgiojimas kartu su Didžiosios Britanijos olimpinės rinktinės nariu lengvaatlečiu Davidu Greene`u.

Šunims taip pat bus daromi masažai, manikiūras ir pedikiūras. Jie galės lankyti aromaterapijos seansus, eiti pas psichiatrą ir žiūrėti filmus, pavyzdžiui, „Lesę“ ir „101 dalmantiną“.

Šunų, kurie ilsėsis prabangiame viešbutyje, savininkams bus uždrausta lankyti besiilsinčius augintinius. Tačiau jiems bus siunčiamos nuotraukos ir ataskaitos, kaip šunys praleidžia laiką.

2010 m. vasarą Didžiojoje Britanijoje buvo atidarytas prabangus viešbutis katėms. Jo klientėms siūlomi masažai, saulės vonios ir žaidimai. Katės čia taip pat gali klausytis muzikos ir stebėti paukščius.

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder