A.Veryga nustatė: ribojimai tęsis amžinai

A.Veryga nustatė: ribojimai tęsis amžinai

„Net buvęs sveikatos apsaugos ministras Aurelijus Veryga kraupsta nuo dabartinės valdžios noro viską riboti. Yra dėl ko pakraupti. Paklausęs, ką kalba valdantieji, eksministras paskelbė liūdną išvadą: ribojimai nesibaigs niekada." - ironizuoja dienraštis „Vakaro žinios" „Elito naujienose".

Pavasarį pats Veryga buvo draudimų simbolis, bet laikai keičiasi ir dabar net jam darosi baugu dėl nesibaigiančių ribojimų.

Ypač išgąsdino vidaus reikalų ministrė Agnė Bilotaitė, paaiškinusi, kad ribojimai tęsis tol, kol bus fiksuojamos viruso mutacijos. Veryga, nors ir psichiatras, bet vis tiek medikas, todėl toks pareiškimas jį šokiravo.

„Kadangi dar nė vienai vyriausybei niekur pasaulyje nėra pavykę uždrausti virusams mutuoti, vadinasi, tokio momento, kuomet nebebus viruso mutacijų, nesulauksime niekada.

Perfrazuojant ministrę - ribojimai bus amžinai", - feisbuke svarsto Veryga. Blogiausia, kad jis turbūt yra teisus. Arba beveik teisus. Ši Vyriausybė taip pamėgo viską drausti, kad savo noru šio blogo įpročio jau turbūt neatsisakys.

Aišku, kada nors Vyriausybė pasikeis, bet laikas iki rinkimų Lietuvos žmonėms gali pasirodyti amžinybe.

Gemius

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder