Be draugų aš būčiau niekas, apie gyvenimo dovaną užsiminė Dženifer Aniston

Be draugų aš būčiau niekas, apie gyvenimo dovaną užsiminė Dženifer Aniston

Sekmadienį vykusiuose „People's Choice“ apdovanojimuose aktorė Jennifer Aniston už įsimintinus vaidmenis kine ir televizijoje tapo žmonių ikona. Jausmingą kalbą ant scenos rėžusi moteris nepamiršo padėkoti ją išgarsinusiam serialui „Draugai“ ir šia patirtį įvardijo kaip gyvenimo dovaną.

50-metė J. Aniston dėkojo gerbėjams, kad tiek metų praleido kartu su ja, ir juokavo, jog Holivudo žmonės taip daro tik dėl pinigų. 

„Mes, aktoriai, nevaidiname dėl kritikų, apdovanojimų ar dėl to, kad norime, jog mumis didžiuotųsi šeima. Mes tai darome tik dėl pinigų. Žinoma, juokauju“, – šmaikščiai kalbą pradėjo J. Aniston.

„Mes tai darome tik dėl jūsų. Nė vienas iš mūsų negalėtų vaidinti, jei nebūtų jūsų. Jūs mums suteikiate laimę“, – sakė aktorė.

Šiuo metu J. Aniston iš kino sugrįžo į televiziją – ji su aktore Reese Whiterspoon vaidina „Ryto šou“. Visgi Jennifer nostalgiska žvelgia į praeitį ir pripažįsta, kad nebūtų tiek pasiekusi, jei nebūtų suvaidinusi savo garsiausios personažės Rachel Green seriale „Draugai“.

„Draugai“ buvo tikra gyvenimo dovana, ir aš nestovėčiau prieš jus, jei nebūčiau pasinaudojusi ta galimybe. Be tų nuostabių kitų penkių aktorių aš esu niekas“, – jautriai sakė ji.

Pastaruoju metu, kai serialo gerbėjai vis aktyviau spėlioja apie galimą naują sezoną, ši J. Aniston kalba sukėlė naują apkalbų bangą.

Kinomanai svarsto, ar tai, kad šiandien buvę „Draugų“ aktoriai vis dažniau pasirodo kartu, viešina bendras nuotraukas ir vis dažniau užsimena apie serialo filmavimus, yra ženklas, jog jie jau dirba prie naujo projekto.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder