„Benfica“ sirgaliams siūlomi karstai su komandos logotipu

„Benfica“ sirgaliams siūlomi karstai su komandos logotipu

Lisabonos futbolo klubo „Benfica“ partneriu tapo... didžiausia Portugalijoje laidojimų paslaugų bendrovė „Servilusa“, praneša 15 min.lt.

Pranešama, jog klubo nario korteles turintiems „Benfica“ gerbėjams bendrovė taikys ypatingas nuolaidas ir akcijas. Be 12,5 proc. nuolaidos laidojimo paslaugoms, „Benfica“ sirgalių laidotuvėms jų artimieji taip pat galės užsakyti komandos himno atlikimą ceremonijos metu, taip pat karstą arba urną su komandos logotipu. Arba karstą, uždengtą „Benfica“ vėliava.

„Laidotuvės yra visiškai normali gyvenimo dalis, o nuolaidos šioms paslaugoms gali palengvinti šeimų finansinę naštą ekonominės krizės metu“, – agentūrai „Reuters“ sakė bendrovės generalinio direktoriaus pavaduotojas Paulo Carreira, taip pat paaiškinęs, kad bendradarbiavime tarp laidojimo paslaugas teikiančios bendrovės ir futbolo klubo nematąs nieko keisto.

2006 metais „Benfica“ klubas buvo įtrauktas į Gineso rekordų knygą, kaip daugiausia oficialių sirgalių turinti futbolo komanda pasaulyje. Tuomet „Benfica“ turėjo daugiau nei 160 tūkst. nario mokestį susimokėjusių sirgalių klubo narių.

Gemius

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder