Britanijoje veganas užpuolė savo merginą, nes ji kvepėjo šonine

Britanijoje veganas užpuolė savo merginą, nes ji kvepėjo šonine

Moteris prisipažino patyrusi smurtą iš savo vegano vaikino, nes „kvepėjo šonine“. Vyras puolė ją su acto buteliu, praneša 7news.com.au.

22-ejų Christopheris Ellamas užpuolė savo 23-ejų merginą Bethany Smith, kai ji grįžo namo iš darbo kavinėje „kvepėdama mėsa“.

Veganas uždraudė savo mylimajai valgyti gyvulinės kilmės produktus ir išsigando, kai grįžus namo nuo jos jautėsi mėsos kvapas. Vyras trenkė jai stikliniu acto buteliu ir pavadino ją stora ir bjauria.

Bethany teigė, kad Ch. Ellamas kontroliuoja ją ir stebėdavo, ką ji žiūri per televiziją. Vyras supykdavo, kai per televizorių žiūrėdavo į vyrus.

Jis net plėšydavo jos drabužius – juodą suknelę, kurią Beth nusipirko savo gimtadieniui, dvi poras batų ir kardiganą, kurį vėliau sukarpė.

Bethany išdrįso pranešti policijai apie Ch. Ellamo elgesį, vyras buvo suimtas.

West Yorkshire teisme Didžiojoje Britanijoje Ch. Ellamas buvo pripažintas kaltu dėl mušimo, nusikalstamos žalos ir siųstų nepadorių bei įžeidžiančių žinučių siekiant įbauginti.

Vyras buvo nuteistas ir turės įvykdyti 10 dienų reabilitacijos kursą bei 200 valandų nemokamai dirbti.

Nepaisant košmarų ir baimės, Bethany palengvėjo, kad Ch. Ellamo nebėra jos gyvenime. „Aš maniau, kad Christopheris mane myli, bet jis bandė kontroliuoti beveik kiekvieną detalę mano gyvenime“, – sakė moteris.

„Aš niekada nenorėjau būti veganė ar net vegetarė, bet jis privertė mane jausti, lyg turėčiau tokia būti. Po to, kai jis mane užpuolė dėl šoninės kvapo, aš žinojau, kad to yra per daug. Man palengvėjo, kad jo nebėra mano gyvenime“, – pridūrė ji.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder