"Cadbury" pristatys netirpstantį šokoladą

"Cadbury" pristatys netirpstantį šokoladą

"Cadbury", priklausanti kompanijų grupei "Mondelez International", netrukus pristatys aukštai temperatūrai atsparų šokoladą, informuoja "The Telegraph".

Naujovė pirmiausia bus skirta prekybai Afrikoje ir kitose vietovėse, kur vyrauja aukšta oro temperatūra.

Kompanijos "Mondelez International" Rytų Europai, Artimiesiems Rytams ir Afrikai prezidentas Lorensas Makdugalas (Lawrence MacDougall) neatskleidė šokolado sudėties. Kol kas dar nežinoma, kaip bus pavadintas naujasis kompanijos produktas.

Pasak kompanijos prezidento, netirpstantis šokoladas padės išspręsti problemas, su kuriomis "Mondelez" susiduria Afrikoje, kur daugelis parduotuvių įsikūrusios turgavietėse po atviru dangumi, visą dieną spiginant karštai saulei. "Šokoladas neištirps net prie 40 laipsnių oro temperatūros. Projektas užpatentuotas dar praėjusiais metais, ir dabar mes skubame jį užbaigti", - pridūrė L. Makdugalas.

Kompanijų grupei "Mondelez International" priklauso tokie prekės ženklai kaip "Oreo", "Barni", TUC, "Milka", "Toblerone", "Jacobs".

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder