Dešimtys žmonių atsiliepė į Vienos policijos pranešimą apie Dunojaus upėje sužvejotus eurus

Dešimtys žmonių atsiliepė į Vienos policijos pranešimą apie Dunojaus upėje sužvejotus eurus

Vienos policija sulaukė didelės "pagalbos", bandydama nustatyti Dunojaus upėje sužvejotų 130 tūkst. eurų banknotų šeimininką, ir ėmėsi veiksmų prieš asmenis, nesąžiningai pretendavusius į pinigus, informuoja dpa.

Daug žmonių atsiliepė į pranešimą apie pamestus pinigus, nurodė policijos atstovas, pridūręs, kad keli skambučiai buvo akivaizdūs pajuokavimai, tačiau dauguma kitų buvo šiurkščiai melagingi. Prokurorai šiuo metu tiria pranešimus, kuriais norėta nesąžiningai pasisavinti pinigus.

Viena sujudusi visą savaitę, atsitiktiniams praeiviams Dunojuje pastebėjus 100 ir 500 eurų nominalo banknotus. Į vietą buvo iškviesti pareigūnai ir iš viso jiems pavyko sužvejoti 130 tūkst. permirkusių eurų.

Policija atsisakė patvirtinti žiniasklaidos pranešimus, esą į upę maišą pinigų išmetė nuo silpnaprotystės kenčiantis pagyvenęs vyras.

Pareigūnai paviešino nedaug detalių apie šį atvejį, tačiau, atsižvelgdami į kelių nepriklausomų liudininkų pasakojimus, jie nurodė, kad nėra pagrindo manyti, kad pinigai susiję su kokiu nors nusikaltimu.

Gemius

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder