Diana Kriuger mėgsta keliauti viena

Diana Kriuger mėgsta keliauti viena

Vokiečių kilmės aktorė ir buvusi manekenė Diana Kriuger (Diane Kruger) išsitarė labiausiai mėgstanti keliauti viena. Prieš dvejus metus, pasiėmusi kuprinę, ji viena blaškėsi po visą Kiniją. "Grįžusi iš kiekvienos tokios kelionės aš labiau rūpinuosi savo gyvenimu ir tais, kuriuos myliu", - interviu žurnalui "Psychologies" sakė aktorė.

D. Kriuger taip pat prisipažino, kad jau ketverius metus lankosi pas psichoanalitiką ir su jo pagalba "renkasi gyvenimą aiškesne galva".

Filmo "Sudie, mano karaliene" žvaigždė pasakojo jaunystėje sau kėlusi begalinius reikalavimus: "Jaučiau, kad privalau nenuvilti savo motinos, nes ji pamanys, jog galiu pridaryti kvailysčių ir užgerti kaip tėvas... Tas pats ir su broliu. Jaučiausi atsakinga prieš visą šeimą - tam tikrą periodą net ir finansiškai. Tariausi esanti labai suaugusi, tačiau iš tikro suaugti man pavyko visai neseniai."

D. Kriuger teigė, jog tik dabar pasijuto esanti nepriklausoma: "Aš nebenoriu gelbėti kitų, būti kažkam auklė ir gailestingoji sesuo." Ji sakė vis dar siekianti pripažinimo - tačiau jau ne bet kokia kaina: "Aš niekada nesuvaidinsiu geresnio vaidmens nei mano pačios gyvenimas."

Vis dėlto per interviu aktorė neįstengė nuslėpti nuoskaudos, kai suabejojo, ar jos motina supranta ir vertina jos darbą. "Neseniai aš ją pakviečiau į Paryžių stebėti filmavimo. Jūs žinote - tą pačią sceną filmuoja po keletą kartų, kad parodytų veiksmą iš visų pusių. Tai štai vėliau ji man pasakė: "Ką tu darai? Kodėl tau viskas taip nesiseka ir tu amžinai viską turi perdarinėti?!"

D. Kriuger pridūrė, jog svarbiausias žmogus jos vaikystėje buvo senelis. "Jis ir dabar yra didžiausias mano gerbėjas. Kai tik pas jį nuvažiuoju, iškart sako: "Mano akių šviesa!"

Kiekvieną kartą, kai grįžta į gimtąjį Algermiseną, aktorė jaučiasi tarsi šešiolikmetė. "Reikia visko atsiklausti mamos, sutarti, kada mane nuveš, parveš... Ji bara mane, kad vilkiu džinsus eidama pas senelius. Labai keista taip gyventi. Manau, kad jai taip pat. Aš iš namų išvažiavau labai jauna, ir ji iki šiol nepastebėjo, kad užaugau. Ji mano, jog esu vaikas, kuris staiga tapo moterimi", - atviravo D. Kriuger.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder