Džordana Butkute: taip ir turėjo būti – jau buvome nužmogėję

Džordana Butkute: taip ir turėjo būti – jau buvome nužmogėję

Džordana Butkutė-Strasevičienė– viena populiariausių atlikėjų Lietuvoje, kuri ne tik dainomis bet ir savo asmeniniu gyvenimusulaukė itin daug dėmesio. Scenos karalienės vardą užsitarnavusi dainininkė savo kelią pradėjo daugiau nei prieš 30 metų, kai Stanislovas Čiapas ją pakvietė į legendinį estrados ansamblį „Nerija“.

O šiandien ji, kaip ir didžioji dalis kūrybos žmonių, gyvena karantine ir jau labai pasiilgo aktyvios savo veiklos.

„Žinoma, kad pasiilgau koncertų – prieš karantiną nebuvo kada ilsėtis, o dabar... patirtų nuostolių net nebandėme skaičiuoti, nes žinome, kad tikrai daug praradome. Bet sustoti jau reikėjo.

Manau, kad taip ir turėjo būti, nes visi jau buvo labai nužmogėję“, – sako dainininkė.

Džordanai ne kartą teko išgyventi gyvenimo krizes, pakylimus ir nuopuolius, bet dabar ją sunku įbauginti – šiandien ji jaučiasi saugiai, o krizės – neatrodo baisios. „Koncertai visada tai būdavo – tai nebūdavo.

Kai buvau „duobėje“, aš ir pati neatvykdavau į koncertus, o paskui jau manęs ir nereikėjo“, – pasakoja Džordana, – Buvo sunkus laikas – įlindau į skolas, dalyvavau „Akvariume“, išvykau į Ameriką, o grįžusi sutikau Eligijų.

Dievas atsiuntė žmogų, kad mane,galų gale, vestų teisingu keliu, nes buvo gana to „marmalo“. Kai pradėjau gyventi su Eligijumi, mes niekada neturėjome krizės, kad ir kaip sunku buvo.“

Laidoje „Kitokie pasikalbėjimai“ Džordana Butkutė su Mantu Katleriu kalbėjosi apie įvairius dainininkės gyvenimo etapus, kūrybą, muzikos industriją, gerbėjus. Džordana atskleidė, kuri jos daina jai – pati brangiausia, ir kiek laiko truktų jos koncertas, jeigu ji sudainuotų visas savo dainas.

„Į mano visas dainas įdėta daug širdies – kiekviena yra skirta vienam ar kitam, todėl dabar negaliu išskirti, kuri yra pati „fainiausia“.

„Dėl tavęs“yra ta daina, kuri, turbūt, turi daugiausia istorijos. Aš tą dainą parašiau, o paskui visa tauta pradėjo ją dainuoti. Ir taip išėjo, kad ši daina – amžina“, – laidoje „Kitokie pasikalbėjimai“ per Delfi TV pasakojo Džordana Butkutė-Strasevičienė.

 

 

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder