Filmuodamasis Justinas Timberlake bijojo įsimylėti Amandą Seyfried

Filmuodamasis Justinas Timberlake bijojo įsimylėti Amandą Seyfried

Talentingoji aktorė Amanda Seyfried nuo mažumės domėjosi muzika ir turbūt nedaugelis žino, jog ši jaunutė mergina kuria dainas ir pati jas dainuoja, ką pademonstravo miuzikle "Mamma Mia!" bei romantinėje dramoje "Brangusis Džonai". Be to, 26-erių aktorė puikiai groja gitara. Vieno interviu mergina prisipažino, jog namie turi fortepijoną ir smuiką, tačiau paklausta ar moka jais groti, išsisuko nuo tiesaus atsakymo.

Filmuodamasi veiksmo trileryje "Įkalinti laike" (orig. "In Time", 2011) A.Seyfried vaidino kartu su dainininku Justinu Timberlake. Žymus dainininkas, buvęs vaikinų grupės "‘N Sync" lyderis, pastaruoju metu vis dažniau įžengia į filmavimo aikštelę ir kino kritikus verčia stebėtis savo talentais. Puikus aktorius, dainininkas, dainų kūrėjas ir netgi humoristas šiemet nusifilmavo net trijuose filmuose – "Draugiškas seksas" (orig. "Friends with Benefits", 2011), "Afigena mokytoja" (orig. "Bad Teacher", 2011) bei "Įkalinti laike".

Filmuodamiesi juostoje "Įkalinti laike" A.Seyfried ir J.Timberlake tapo artimais draugais, o spaudos konferencijos metu dainininkas, nuolat peršamas su savo filmo partnerėmis, pats ėmė juokauti šią tema. "Pasirašant kontraktą filmui "Įkalinti laike" čia įdėjau specialų punktą, sakantį, jog jeigu prodiuseriai man į porą pakvies filmuotis tokią gražuolę kaip Amanda, man neliks nieko kito, kaip tik ją įsimylėti", – šmaikštavo aktorius J.Timberlake.

Dainininkas prisiminė ir kitą, ne mažiau gražią filmo "Įkalinti laike" partnerę – Olivią Wilde: "Olivia jaunesnė už mane dviem-trimis metais, o filmuodamasis buvau priverstas vadinti ją mama, nes toks buvo jos personažas. Jaučiausi tiesiog apgailėtinai, o kartu ir juokingai",- prisipažino 30-metis aktorius.

Vyras tikina, jog jam nejauku būti gražiausių pasaulio moterų apsuptyje. "Tikiu, jog man pavydi kiekvienas vyras, norintis bent akies krašteliu pamatyti Olivią ar Amandą, tačiau būdamas šalia jų jaučiuosi nejaukiai. Jos tiesiog nežemiškai gražios!" – komplimentų filmo partnerėms negailėjo J.Timberlake.

Dainininkas tvirtino esantis patenkintas filmu "Įkalinti laike" ir prisipažino į filmavimo aikštelę kaskart įžengiantis su vis didesniu malonumu. "Režisierius Andrew Niccolas dovanoja žiūrovui nepamirštamą atrakcioną, neleidžiantį nė minutei atsipalaiduoti. Būtent įtemptas siužetas ir nesibaigiantis veiksmas buvo vieni įdomiausių momentų. Anksčiau man neteko filmuotis panašaus pobūdžio filmuose, todėl į šį projektą panirau visa galva", - džiaugėsi J.Timberlake ir prisipažino, kad "Įkalinti laike" – neeilinis ir sau lygių neturintis veiksmo trileris, pagardintas gausia futurizmo doze.

Ateities pasaulyje vienintelė valiuta – laikas. Valandos, minutės, sekundės yra pinigai, už kuriuos galima nusipirkti kavos puodelį arba rūmus, automobilį arba litrą pieno. Šia valiuta atsiskaitoma už darbo valandas ofise ir gamyklose. Suskaičiuota kiekviena žmogaus gyvenimo minutė.

Šiame pasaulyje žmonės genetiškai užkoduoti gyventi iki 25-erių: tuomet organizmas nustoja senti ir gyventi lieka vieneri metai.

Kaip ir visuomet, čia valdo turtingieji, galintys tapti beveik nemirtingais, o vargšai dirba vardan savo gyvybių.

Pagrindinis herojus Vilas (akt. Justinas Timberlake) – vietinio geto gyventojas, apkaltinamas žmogžudyste ir svetimų laiko atsargų vagyste. Bijodamas būti nepagrįstai nuteistas vaikinas ryžtasi bėgti ir, įkaite paėmęs Silviją (akt. Amanda Seyfried), stoja į kovą su neteisinga pasaulio santvarka ir sistema.

Kova už kiekvieną gyvenimo minutę pasaulio ir Lietuvos kino ekranuose prasideda vienu metu – spalio 28 dieną.

Gemius

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder