Holivudo aktorė M. Robbie ilgisi gyvenimo ankštame bute su šešiais draugais

Holivudo aktorė M. Robbie ilgisi gyvenimo ankštame bute su šešiais draugais

Margot Robbie – šiuo metu viena populiariausių aktorių pasaulyje. Išgarsėti jai padėjo vaidmenys įvairiuose fantastiniuose veiksmo ir draminiuose filmuose. Pastarieji moteriai padėjo susikrauti nemažus turtus.

 M. Robbie gyvena išties prabangiai, tačiau ar žinojote, kad vos prieš trejus metus 28-erių aktorė su dar šešiais draugais gyveno nedideliame bute pietryčių Londone? 

Su bičiuliais, kuriuos Margot sutiko filmuodamasi karinėje dramoje „Suite Francaise“, ji įsikūrė keturių kambarių bute Clapham gyvenamajame rajone. Vienas iš šešių su aktore gyvenusių žmonių buvo kino juostos režiesieriaus padėjėjas Tomas Ackerley, su kuriuo 2016-aisiais Australijoje ji atšoko vetuves.

Būstui reikėjo remonto, tačiau tai linksmai kompanijai nerūpėjo. Jie mėgavosi nerūpestingu gyvenimu, vakarus leisdavo linksmindamiesi naktiniuose klubuose ir baruose.

Portalui „Dailymail“ vienas iš draugų organizuotame vakarėlyje dalyvavusių žmonių Margot kambarį apibūdino kaip netvarkingą, su ant žemės besimėtančiais drabužiais.


Tačiau vos per kelerius metus žinomos aktorės gyvenimas apsivertė aukštyn kojomis. Ji nebesidalija buto su būriu žmonių, nes dabar su mylimuoju gyvena prabangioje viloje Holivude, kurios vertė – 3,86 mln. dolerių.

Tiesa, M. Robbie ne kartą yra sakiusi, kad savo kuklių šaknų nepamiršo. Moteris užaugo vaisių ūkyje Australijoje. Ją ir dar tris vaikus užaugino mama Sairie.

Norėdama prisidėti prie šeimos gerovės, darbo nebijanti Margot dirbo valytoja, taip pat gamino ir pardavinėjo sumuštinius, o sulaukusi 16-os įsidarbino banglenčių parduotuvėje.

Aktorės karjeros moteris pradėjo siekti tik persikėlusi gyventi į Melburną. Ją, slidinėjančią Kanados kalnuose, pastebėjo ir į atranką pakvietė Australijoje populiaraus serialo „Neighbours“ kūrėjai. Nuo tos dienos Margot trejus metus vaidino Doną Frydman.


Vėliau M. Robbie nusprendė užkariauti JAV. Po sėkmingo debiuto televizijos seriale „Pan Am“ aktorė buvo pakviesta vaidinti Džordano Belforto žmoną kino juostoje „Volstrito vilkas“. Po dvejų metų, vis dar gyvendama Clapham rajone, Londone, dar daugiau dėmesio Margot sulaukė pasirodžiusi filme „Tarzano legenda“.

„Ji gyveno su šešiais žmonėmis, tai priminė studentų bendrabutį. Savaitgaliais ji vykdavo į Amsterdamą ir su kanadiečiais keliautojais dalydavosi kambariu svečių namuose arba šėldavo muzikos festivaliuose šiaurės Anglijoje ir nakvodavo palapinėse. Ji buvo labai paprasta“, – apie Margot pasakojo jos kolega Alexanderis Skarsgardas.

Pati Margot gyvenimą Londone prisimena kaip labai linksmą ir įdomų. „Vanity Fair“ ji yra sakiusi, kad tada jautėsi kaip padykusi mokinukė.

„Pirmą kartą apsigyvenau Londone, tad norėjau aplankyti kiekvieną barą, viską išbandyti“, – teigė M. Robbie.

„Man gyvenamoji vieta ir laisvalaikis turi būti paprastas ir patogus, kitaip kaipgi sugebėsime atsipalaiduoti? – 2017-aisiais „The Resident“ sakė aktorė. – Clapham rajonas visuomet atrodė nepretenzingas, su savo reikalais tvarkytis esi paliktas vienas, o man tai buvo tobula. Be to, man patiko gyventi su būriu žmonių. Tai priminė namus, kuriuose užaugau.“

M. Robbie turtai per trejus metus taip stipriai išaugo, kad anksčiau niekieno nepastebėta laisvai gatvėmis vaikštinėjusi aktorė apie tai jau seniai pamiršo. Jos vardas ir veidas kino ekranuose ir užsienio spaudoje mirga vis dažniau, o asmeninio gyvenimo detalės domina ne ką mažiau. 


Gemius

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder