J. Aniston ir B. Pitto draugystė supykdė A. Jolie: buvusiam vyrui iškėlė neįprastą sąlygą

J. Aniston ir B. Pitto draugystė supykdė A. Jolie: buvusiam vyrui iškėlė neįprastą sąlygą

Prieš ketverius metus išsiskyrę ir jau, rodos, visus nesutarimus dėl šešių vaikų globos išsprendę Holivudo aktoriai Bradas Pittas ir Angelina Jolie negali paleisti bendros savo istorijos. „The Sun“ praneša, kad su buvusia žmona Jennifer Aniston ir vėl bendrauti pradėjęs B. Pittas supykdė Angeliną.

Užsienio žiniasklaida praneša, kad A. Jolie uždraudė J. Aniston leisti laiką kartu su jos ir B. Pitto vaikais. Svarstoma, kad tokį moters sprendimą iššaukė vis dažnėjantys Brado ir Jennifer susitikimai.

Teigiama, kad supykusi A. Jolie savo buvusiam sutuoktiniui pareiškė norinti dar kartą kreiptis į teismą dėl savo vaikų globos. Moteris nori apriboti atžalų susitikimų skaičių su B. Pittu.

„Angelina tiesiog reikalavo, kad Jennifer būtų uždrausta matytis su jos vaikais. Norėdama parodyti savo principus, ji Bradui pareiškė, kad kreipsis dėl vaikų susitikimų su juo apribojimo. Tai buvo didžiulis šokas tiek Bradui, tiek vaikams“, – pasakojo artimi B. Pittui šaltiniai.

Tas pats šaltinis teigė, kad šis smūgis B. Pittą pasiekė tada, kai vyras pasijautė pagaliau atsistojęs ant kojų.

„Bradas ką tik pradėjo jausti, kad po trejų metų pragaro, jo gyvenimas vėl grįžo į savo vėžes. Jis tikėjosi, kad skyrybų ir globos klausimai galutinai bus baigti iki gegužės mėnesio.“

Angelina Jolie ir Bradas Pittas su vaikais© Vidapress.ee

Nauji A. Jolie ir B. Pitto nesutarimai į viešumą iškilo po to, kai šių metų sausį Aktorių gildijos apdovanojimuose Bradas apsilankė kartu su J. Aniston. Šie buvo nufotografuoti susikibę už rankų, sveikindami vienas kitą pelnius statulėlę.

Tiesa, dar gerokai prieš sausio mėnesį vykusį renginį B. Pittas tikino, kad su J. Aniston jį sieja tik draugiški santykiai.

Alfa.lt primena, kad J. Aniston ir B. Pittas išsiskyrė 2005 metais, kai aktorius užmezgė romaną su A. Jolie, su kuria tuo metu filmavosi filme „Ponas ir ponia Smitai“

A. Jolie ir B. Pittas susituokė 2014 metais per slaptą ceremoniją Pietų Prancūzijoje, kurioje dalyvavo visi šeši jų vaikai. Skirtingais keliais pora pasuko vos po dvejų metų santuokos.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder