J. Bieberis susidūrė su nemalonumais: į teismą kreipėsi paparacas

J. Bieberis susidūrė su nemalonumais: į teismą kreipėsi paparacas

Kanadiečių atlikėjas Justinas Bieberis susidūrė su nemalonumais – dainininkui teks apsilankyti teisme. Kurioziška, tačiau 25-erių atlikėjui teks aiškintis dėl fotografo Roberto Barberos užfiksuotos nuotraukos, kurioje įamžintas jis pats.

„The Indipendent“ praneša, kad J. Bieberis yra kaltinamas neteisėtai „Instagram“ paskyroje pasidalijęs paparaco E. Barberos nuotrauka. Teigiama, kad fotografas pateikė ieškinį dainininkui dėl autorių teisių pažeidimo.

Daug nemalonumų atnešusioje nuotraukoje J. Bieberis užfiksuotas su savo bičiuliu Richardu Wilkersonu lipantis iš savo automobilio. Fotografas pasipiktino, kad garsus atlikėjas po nuotrauka neparašė, kad tai jam priklausantis autorinis kūrinys.

R. Barbera teismui pateikė 135 tūkst. eurų ieškinį.

Tiesa, J. Bieberis ne vienintelė žvaigždė, kuriai tenka aiškintis su paparacais dėl jų atvaizdo naudojimo. 

Visai neseniai tokia byla buvo iškelta modeliui Emily Ratajkowski. Ją į teismą padavė fotografas Robertas ONeilas dėl jo autorinių teisių pažeidimo. 

Kaip praneša „E! News“, paparacas pasipiktino, kad E. Ratajkowski, asmeninėje instagramo paskyroje pasidalijusi fotografo daryta nuotrauka, nenurodė jos autoriaus.  

Fotografas žinomos moters prašė atlyginti žalą ir sumokėti 150 tūkst. dolerių. 

Panašu, kak Holivudo žvaigždėms dažnai tenka aiškintis su paparacais. Dėl autorinių teisių pažeidimo į teismą buvo paduota Jennifer Lopez, Khloe Kardashian, Ariana Grande ir Jessica Simpson.


Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder