JAV sukurta Steve Jobso žaislinė figūrėlė

JAV sukurta Steve Jobso žaislinė figūrėlė

Jungtinių Amerikos Valstijų žaislų gamintojai kaltinami blogu skoniu, sukūrę neseniai mirusio garsiosios kompanijos "Apple" įkūrėjo Steve Jobso lėlę.

Apie kiek didesnę nei 30 cm ūgio lėlytę, vaizduojančią šį technologijų dievuką, sukūrusį "Mac", "iPhone", "iPad" ir "iPod", paskelbta praėjus vos trims mėnesiams po jo mirties, rašo orange.co.uk. Ją platinti ketinama jau nuo vasario.

Figūrėlė, pavadinta "iCEO mini", apvilkta Steve Jobso mėgstamu aprangos deriniu: juodu golfu, džinsais ir sportiniais bateliais.

Žaislų kompanijos "In icons" ir "Dragon in Dream" paskelbė apie tokio žaislo atsiradimą. Pradėti juo prekiauti ketinama jau šių metų vasario mėnesio pabaigoje. Žaislo kaina – 99,99 dolerių, neskaitant pristatymo išlaidų.

Tikėtina, kad "Apple" kompanija ar S. Jobso šeima imsis veiksmų ir uždraus šitaip naudoti S. Jobso atvaizdą. Panašiai jau buvo nutikę 2010 metais, kai kompanija "MIC Gadget" siekė parduoti Jobso figūrėles "eBay" internetinėje parduotuvėje.

Vis dėlto praeityje "Dragon In Dream" neteisėtai pavyko išleisti tokius įžymius žmones kaip JAV prezidentas Barackas Obama vaizduojančias lėles. Taigi akyli ir atkaklūs Steve Jobso gerbėjai, tikėtina, turi realią galimybę įsigyti jį primenantį žaislą.

Gemius

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder