K. Middleton alergija, dėl kurios ji negali prisidėti prie vienos karališkosios šeimos tradicijos

K. Middleton alergija, dėl kurios ji negali prisidėti prie vienos karališkosios šeimos tradicijos

Ne paslaptis, kad karališkosios šeimos nariai laikosi įvairių tradicijų. Vienas jų nustato karališkasis protokolas, kitas sugalvojo anksčiau šalį valdę monarchai. Jų laikytis stengiasi visi, taip pat ir princo Williamo žmona Kate Middleton.

Tiesa, yra viena tradicija, kurios žinoma moteris laikytis negali dėl tam tikrų sveikatos problemų.

Kembridžo kunigaikštienė Kate niekada nebuvo įamžinta sėdinti ant žirgo ar jodinėjanti, nors tai – vienas mėgstamiausių karališkosios šeimos laisvalaikio praleidimo būdų.

Kaip rašoma Express.co.uk, taip yra, nes K. Middleton, kaip teigia biografijos apie kunigaikštienę autorė Marcia Moody, yra alergiška arkliams.

„Town & Country“ žurnalui ji sakė: „Kate nejodinėja, nes to ji nedarė ir vaikystėje. Williamas ir Harry to buvo mokomi nuo pat mažens, nors dabar jie ant žirgų sėdasi tik žaisdami polą.“

 

Karališkosios šeimos nariams jodinėjimas žirgais – vienas mėgstamiausių užsiėmimų. Karalienė Elžbieta II tuo taip pat užsiiminėjo nuo pat vaikystės. Šią tradiciją 93-ejų monarchė perdavė savo vaikams ir anūkams. Princesė Anne, karalienės dukra, yra puiki jojikė, o anūkė Zara Phillip ne viename britų jojimo renginyje yra laimėjusi medalių.

Puikiai žirgus įvaldę yra ir princai Harry bei Williamas. Vis dėlto Williamo žmona į balną, be vieno karto, nesėda. 2012-aisiais bendraudama su paralimpiečiu medalininku Lee Pearsonu, kunigaikštienė užsiminė išbandžiusi šį sportą.

„Pasisiūliau ją pamokyti, – sakė L. Pearsonas. – Ji paėmė mano medalius, nusistebėjusi jų svoriu ji paklausė, ar jodinėju visą gyvenimą.“

Sportininkas atskleidė davęs Kate keletą patarimų net po to, kai Vesekso grafienė užsiminė apie jos alergiją.

„Pasakiau, kad čia padėti galėtų antihistamininiai vaistai“, – tęsė Lee.

Nepaisydama visų pasiūlymų, 2016-aisiais K. Middleton vis dėlto užsiminė neturinti tokios pat aistros žirgams, kaip kiti karališkosios šeimos nariai.

Gemius

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder