Kaip maistą išlaikyti šviežią ilgą laiką? Moteris atskleidė, kaip šaldyti maisto produktus ir išlaikyti šviežumą

Kaip maistą išlaikyti šviežią ilgą laiką? Moteris atskleidė, kaip šaldyti maisto produktus ir išlaikyti šviežumą

Mokytoja iš Sidnėjaus atskleidė, kaip šaldytą maistą šaldiklyje išlaikyti šviežią kuo ilgiau, skelbia portalas Dailymail

Katie Lolas apgalvotai ruošia savo pusryčius, pietus ir užkandžius kiekvieną savaitę po to, kai atsirado virškinimo problemų. 

Naujausiame instagramo įraše moteris skelbė, kad šaldytas maistas gali būti toks pats skanus kaip šviežias, jeigu jis laikomas tinkamai. Ji atskleidė, kiek ilgai mėsa, vaisiai ir daržovės gali išsilaikyti šaldiklyje. 

„Jūs žinote, kad aš visada renkuosi šviežią maistą. Tačiau, kai trūksta laiko, šaldyti produktai gali išgelbėti“, – rašė moteris. 

reklama

 

Mityba © Shutterstock nuotr.

„Laikui bėgant, aš pasirinkau keletą strategijų, kurios padeda patiekti šaldytą patiekalą, lyg jis būtų ką tik pagamintas“, – pridūrė ji.

„Ne visi produktai šąla tinkamai, bet dauguma vaisių ir daržovių gali būti užšaldyti, o šaldydami produktus galite sutaupyti pinigų, kai žinote, kad nepagaminsite tų produktų laiku. Tik nelaukite, kol daržovės atrodys gendančios arba kai ant mėsos pakelio pasiekėte geriausią datą“, – teigė moteris.

Vėliau ji atskleidė, kad patiekalai turi būti suskirstyti prieš juos užšaldant.

„Maistas užšals greičiau ir greičiau atitirps, kai produktai bus paskirstyti. Tai taip pat pašalins poreikį atšildyti ir užšaldyti dideles partijas. Kai patiekalai ruošiami partijomis, leiskite maistui atvėsti prieš dedant į atskiras talpas. Kai atvės, užšaldykite iškart, taip išsaugosite šviežumą“, – pasakojo Katie. 

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder