Karalienė Elžbieta II 60-ųjų įžengimo į sostą metinių proga pradėjo kelionę po savo karalystę

Karalienė Elžbieta II 60-ųjų įžengimo į sostą metinių proga pradėjo kelionę po savo karalystę

Didžiosios Britanijos karalienė Elžbieta II (Elizabeth II), lydima Kembridžo hercogienės ir Edinburgo hercogo, atvyko į Lesteršyrą, kur prasidėjo jos deimantinio karaliavimo jubiliejaus progos kelionė po karalystę, skelbia "telegraph.co.uk".

Karališkosios šeimos atstovai iš Londono Sent Pankraso stoties į miestą atvyko traukiniu. Juos pasitiko susirinkusių smalsuolių minia. Prieš sėsdami į karališkąjį automobilį, jie pasisveikino su keliais gerbėjais.

Kembridžo hercogienė dėvėjo žalsvai mėlyną kostiumėlį ir juodą skrybėlaitę, o karalienė pasipuošė ryškiai rožiniu apdaru.

Prie stoties susirinkę smalsuoliai, kurių dauguma karališkosios šeimos atstovų laukė nuo 6 val. ryto, turėjo šalies vėliavas ir kameras bei fotoaparatus. Prie stoties taip pat pasirodė grupelė protestuotojų iš monarchijai nepritariančios grupės "Republic".

Deimantinio karaliavimo jubiliejaus proga karalienė Elžbieta II, lydima Vaito salos hercogo, keliaus į Birmingamą, Edinburgą ir Glazgą.

Karalienės kelionė, kurios metu ji po Jungtinę Karalystę keliaus automobiliu, karališkuoju traukiniu, lėktuvu ir laivu "Leander", tęsis iki liepos 25-osios.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder