Laiškas adresatą, gyvenantį gretimame mieste, pasiekė po devynerių metų

Laiškas adresatą, gyvenantį gretimame mieste, pasiekė po devynerių metų

Prireikė devynerių metų, kad Vokietijos pašto kompanijos "Deutsche Post" darbuotojai pristatytų voką iš nedidelio Bavarijos miestelio, Himelkrono, į už 16 km įsikūrusį Bairoitą, garsėjantį tradiciniais Richardo Vagnerio (Richard Wagner) muzikos festivaliais. Apie tai trečiadienį rašo vietos žiniasklaida.

Laiško, kuris buvo įmestas į pašto dėžutę 2004 metais ir adresatą pasiekė tik dabar, siuntėjas norėjo tik informuoti savo sūnaus repetitorių, kad papildomų pamokų jo vaikui nebeprireiks.

"Ant voko buvo neteisingai nurodytas pašto indeksas, tačiau paprastai tokiais atvejais laiškas užtrunka tris keturias dienas. Kodėl tam prireikė net devynerių metų, paaiškinti sunku. Bet kokiu atveju, tai tik išimtis - kasdien mes pristatome apie 64 mln. laiškų", - sakė "Deustche Post" atstovas.

Tai jau ne pirmas kartas, kai Vokietijos pašto kuriozinės klaidos patenka į žiniasklaidą. Pavyzdžiui, praėjusį mėnesį jo darbuotojai atsitiktinai "numarino" Vokietijos futbolo legendą, buvusį Vokietijos futbolo rinktinės vidurio gynėją Lotarą Mateusą (Lothar Matthaeus). Laiškas, kurį Miuncheno teismas siuntė sporto garsenybei, buvo sugrąžintas siuntėjui su prierašu: "Gavėjo nėra tarp gyvųjų". Europos ir pasaulio čempionas, būdamas gyvas ir sveikas, pareiškė esąs "giliai pasipiktinęs".

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder