Linksmieji prisiminimai

Linksmieji prisiminimai

Kartais, netikėtai susitikus su žinomais žmonėmis, kuriuos iki tol matydavau tik TV ekrane ar scenoje, mane "užliedavo" drąsa. Ypač jei esi atvykęs į kitą miestą, atsipalaidavęs, geros nuotaikos.

Tuo kart linksmas netikėtas dialogas su Žilvinu Žvaguliu užsimezgė maždaug prieš dešimtmetį, per konferenciją Vilniuje, "Forum Palace".

Gydytojams iš visos Lietuvos buvo pristatinėjamas naujas vaistas vyrų erekcijai pagerinti - jau antras po "Viagros" pasirodymo. Farmacijos atstovas iš užsienio skaitė paskaitą apie naujojo vaisto pranašumus, panaudojimo subtilybes. Po to vietiniai gydytojai dalijosi įspūdžiais iš praktikos (kai kurie jau buvo juos išbandę).

Tačiau nuotaika salėje buvo kažkokia prislėgta. Kai kas iš nuobodulio nuėjo prie baro nuotaikos pagerinti - išgerti "ugnies skysčio".

Aš taip pat pakilau iš vietos - nutariau apžiūrėti Šarūno Marčiulionio barą, esantį apačioje. Ten iškabinti jo sportiniai marškinėliai iš tų laikų, kai jis žaidė "Golden State Warriors", SSSR, Lietuvos rinktinėse.

Žmonių nebuvo, tik prie baro sėdėjo kažkoks pilietis ilgais, iki pečių, plaukais. Dėmesį patraukė ir pralinksmino prie baro pakabinti dešros formos įvairių spalvų balionai.

Priėjau arčiau, pasisveikinau su sėdinčiuoju, kadangi barmeno tuo metu nesimatė.

Sėdintysis nepakeldamas galvos kažką burbtelėjo. Aš, jau pakilios nuotaikos, ekspromtu sumaniau, kad būtinai reikėtų įsigyti bent vieną tokį balioną ir, grįžus į salę, pralinksminti kolegas!

Vėl kreipiausi į vyriškį, kuris, atrodė, nelabai troško kalbėtis su baro lankytoju.

Prabilau: "Labai atsiprašau. Aš čia, viršuje, salėje, dalyvauju gydytojų konferencijoje apie vyrams skirtą naują vaistą. Todėl labai norėčiau nusipirkti šį balioną, kad pralinksminčiau kolegas..."

Vyras tuomet pakėlė galvą. Lūpose atsirado šypsena. Sako: "Gerai, imkit!"

"Sumokėsiu. Kiek kainuotų?" - paklausiau.

"Dovanoju", - atsakė vyriškis.

Ir tik tuomet galvoje šmėstelėjo mintis: kažkur matytas veidas...

Jau grįždamas į salę su suvenyru - už virvutės laikomu balionu, panašiu į vyrišką organą, prisiminiau. Juk tai Žilvinas Žvagulis!

Man įžengus į konferencijų salę su tuo "daikčiuku", kolegos nuščiuvo ir nutilo. Po to visa salė prapliupo juoktis!

Renginio vedėjas ekspromtu pradėjo manęs klausinėti, ką simbolizuoja mano "modelis"? Užsimezgė netikėtai linksma improvizacija.

Po to kolegos spaudė ranką, dėkojo, kad "įnešiau linksmumo" į nuobodžią konferencijos dvasią.

Taip linksmasis dainininkas Žilvinas Žvagulis tuomet netiesiogiai, bet svariai prisidėjo prie humoro atmosferos, kurią jis ir pats mėgsta scenoje, sukūrimo.

Gemius

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder