M. Pundziūtė-Monique: jaučiu, kad galiu atnešti kažką naujo

M. Pundziūtė-Monique: jaučiu, kad galiu atnešti kažką naujo

Šiandien „Lietuvos balso“ feisbuko paskyroje tiesioginėje transliacijoje projekto prodiuseris Gediminas pranešė ypatingą naujieną. Išaiškėjo, kas taps „Lietuvos balso“ mokytoju.

„Tai bus žmogus, kuris šiuo metu yra numeris vienas popmuzikoje. Tai žmogus, kurio dainos projekte skamba ne vienus metus“, – sakė Gediminas Jaunius.

Gediminas atskleidė, kad naująja mokytoja tapo atlikėja Monique: „Lietuvos balse“ buriasi aktualiausi muzikos industrijos vardai.

Esu tikras, kad Monique yra viena jų. Ji įkvepiantis ir labai ryškus pavyzdys daugeliui, siekiančių pripažinimo muzikos scenoje.

Monique prisijungus prie mokytojų komandos, visi galime laukti žaismingos konkurencijos tarp mokytojų, neabejoju, kad savo išskirtine charizma ir žavesiu ši pop muzikos diva septintąjį „Balso“ sezoną pavers išskirtiniu“, – sprendimą pakviesti Monique tapti projekto mokytoja komentuoja vyriausiasis prodiuseris Gediminas Jaunius.

„Labas visiems, aš esu čia ir esu labai labai laiminga“, – sakė atlikėja.

– Kokia tavo misija „Lietuvos balse?

– Turėjau laiko apsvarstyti tai, kokia mano misija. Aš labai labai noriu perduoti emociją.

– Kokia buvo tavo pirma reakcija, kai sulaukei pasiūlymo tapti projekto mokytoja?

– Žinoma! – Tokia buvo mano reakcija. Jaučiu, kad galiu atnešti kažką naujo.

– Ar esi kada nors prieš tai mačiusi „Lietuvos balsą“?

– Sekiau ne tik „Lietuvos balsą“, bet ir aplinkui esančius balsus. Šio projekto formatas yra labai autentiškas. Tai yra kaip kova, bet visa tai yra draugiškumo fone. Žmonės turi gražiausius balsus ir istorijas, kurias nori papasakoti.

– Ką pasakytum žmonėms, kurie svarsto, ar dalyvauti šiame projekte?

– Nesvarstyti. Viskas, ko reikia, tai pirmo impulso. Jeigu pradėsi per daug svarstyti, prarasi didžiules galimybes.

– Kokių dalyvių projekte ieškosi? Ar ieškosi panašių į save?

– Labai daug apie tai galvojau. Ieškosiu tikrai skirtingų žmonių.

– Kaip manai, kokia bus konkurencija projekte?

– Man atrodo, kad visi tarpusavyje esame skirtingi ir charakteringi. Kiekvienas atneš tikrai skirtingų spalvų į projektą, bet, kaip jos tarpusavyje susižais, bus didelė projekto intriga.

– Koks būtų tavo svarbiausias patarimas dalyviams?

– Ateiti į atranką. Pirmas įspūdis yra pats svarbiausias. Pirma daina turi atspindėti tavo vidų.

„Turiu stiprias ir tvirtas vertybes, kas susiję su muzika. Viena iš jų yra emocija ir žinutės ištransliavimas dainoje. Išmokti švariai dainuoti gali daug kas, papasakoti istoriją ir priversti žmones suklusti – vienetai.

Dalyviai turi rinktis tą, ką nori, tik patarčiau apsvarstyti kiekvienam, jog esu nauja šiame žaidime, todėl motyvacijos turėsiu daugiausia.

Ir, žinoma, turiu karingą ir empatišką sielą, kurios labai prireiks šitam mūšyje, o savo širdim girdžiu tikruosius talentus ir ko jiems reikia, kad jie atsiskleistų. O dabar dalyviams turiu vieną patarimą – ateiti ir pasirinkti mane“, – sako Monique.

Gemius

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder