Milda Bartašiūnaitė atsisakė sekso su ministru?

Milda Bartašiūnaitė atsisakė sekso su ministru?

Milda Bartašiūnaitė teigia iš švietimo ir mokslo ministro Gintaro Steponavičiaus sulaukusi siūlymo praleisti su juo naktį viešbutyje. Ministras neneigia siuntęs jaunai moteriai SMS žinutes, tačiau ginasi prie jos nepriekabiavęs, rašo portalas 15min.lt.

M. Bartašiūnaitė 15min.lt atskleidė, kad nedviprasmiško G. Steponavičiaus pasiūlymo sulaukė pernai spalio mėnesį vykusiame Liberalų sąjūdžio suvažiavime.

„Gerai, jei nesi prisirišusi prie kambariokės, užsisakau viešbuty kambarį“, – tokia žinutė atskriejo į M.Bartašiūnaitės mobilųjį telefoną.

Moteris teigė ministrui parašiusi, kad jeigu jis išgėrė, lai atsargiau teikia įvairius pasiūlymus, tačiau jis atrašė: „Siaubas. Bėda, kad aš negirtas. Jau lipam į taksą link Sky Bar“.

Anot M. Bartašiūnaitės, grįžęs į vakarėlį ministras vaišino ją gėrimais ir viliojo, tačiau moteris liko abejinga.

„Vėliau jis pradėjo kviesti mane į savo kambarį viešbutyje. Mandagiai atsisakiau, tačiau ministras supyko, įsižeidė kaip mažas vaikas. Nuėjo net neatsisveikinęs“.

Ji teigė, jog apie 2 valandą nakties sulaukė dar vienos žinutės. „1002. Prisijungsi?“, – parašė ministras.

„Kitą rytą jis su manimi net nesisveikino“, – stebėjosi moteris.

Švietimo ir mokslo ministras G. Steponavičius prisipažino, kad siuntė SMS žinutes, tačiau tikino, kad moteris visą pokalbį bando pakreipti taip, kaip jai naudinga.

„Tokią jos versiją priimti už gryną pinigą būtų nerimta. Aš galiu tik tiek pasakyti: taip, buvo praėjusį spalio mėnesį partijos suvažiavimas, buvo neformali dalis, ir jeigu kam nors atrodo, kad iš mano pusės buvo daryti vienokie ar kitokie veiksmai...

Galiu tik tiek pasakyti – buvo neformalus pratęsimas, taip, jai buvo parašyta žinutė, siūlanti pratęsti toliau su kompanija vakarą. Jeigu tai norima pateikti kaip veiksmus, kuriuos, kaip ji teigia, aš bandžiau daryti, mano supratimu, ši versija tikrai neturi pagrindo“, – teigė ministras.

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder