Monika Katunskytė: restoranas ir naujas mylimasis

Monika Katunskytė: restoranas ir naujas mylimasis

Naujas ryškiai raudonas kostiumėlis, įspūdinga šukuosena, paslaptingas draugas pašonėje ir naujo verslo pradžia. Praėjusią savaitę centrinėje Šiaulių gatvėje, duris atvėrė Monikos Katunskytės restoranas. Kas atsitiko? Iš kur visa tai? Juk Vitalija ir Monika neseniai skundėsi, kad kiekvieną mėnesį smaugia paskolos bankams už butą ir automobilį! LNK laida "Kažkas atsitiko" aiškinasi, nejau per vasarą abi Katunskytės Palangoje tiek pridainavo pinigų?

Naujoji restorano direktorė prasitaria – šis restoranas – tai mylimojo dovana. Laidos žurnalistai išsiaiškino, kad Monika nuo praėjusios vasaros pradžios artimai bendrauja su labai turtingu verslininku iš Latvijos. Monikos mama, Vitalija Katunskytė, džiaugiasi, kad dukra pagaliau surado savęs vertą partnerį.

"Tfu, tfu, tfu… bijau pasakyti, kad tai naujas žentas… Dar tegul pagyvena pradžiai kartu… Skubėjimas prie gero nepriveda. O šiaip, jis geras draugas, padeda, stengiasi, o laikas parodys kaip čia bus toliau", - pirmadienio vakarą laidoje "Kažkas atsitiko" pasakos Monikos mama Vitalija Katunskytė.

 

Gemius

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder