Nepriekaištinga Valentino dienos šukuosena: ją galite susikurti ir namuose

Nepriekaištinga Valentino dienos šukuosena: ją galite susikurti ir namuose

Artėjanti Valentino diena ragina susimąstyti ne tik apie tai, kuo nustebinti mylimą žmogų, bet ir apie šventinį įvaizdį. Daugybė dailiosios lyties atstovių šią dieną stengiasi atrodyti ypatingai, o viena svarbių išvaizdos detalių, be abejonių, yra šukuosena.

Savo plaukus per šventes patikėti profesionalams gali ir spėja ne visos, tad dažna renkasi šventinį įvaizdį susikurti namų sąlygomis. Plaukų ekspertė dalijasi patarimais, padėsiančiais lengvai susikurti norimą šukuoseną be didelių pastangų.

Pasirinkimų įvairovė

Prekės ženklo „RICH Hair Care“ ambasadorė Liuda Šluinskytė, geriau žinoma kaip „Jazz‘as plaukuose“, pastebi, kad šventinių šukuosenų gausa suteikia galimybę kiekvienai moteriai ar merginai išsirinkti jai tinkamiausią variantą. Žaismingi kuodukai ar kasos, ištiesinti plaukai bei lengvai krentančios garbanos – tai tik nedidelė dalis šukuosenų, kurios suteiks ypatingo žavesio jūsų įvaizdžiui.

„Valentino diena – neįpareigojanti šventė, tad galima tikra šukuosenų įvairovė. Visgi tarp populiariausių moterų pageidavimų yra laisvai krentančios garbanos. Pastaroji šukuosena – paprasta ir nereikalaujanti daug pastangų. Turint tinkamas priemones, šią šukuoseną lengvai galima suformuoti ir namuose“, – pasakoja L. Šluinskytė.

Plaukų ekspertė išskiria specialias plaukų garbanojimo ar tiesinimo žnyples, padėsiančias sukurti norimą efektą, tačiau pataria su jomis elgtis atsargiai: „Naudojant karštas plaukų formavimo priemones, būtina stengtis nepažeisti plaukų ir naudoti nuo karščio apsaugančias priemones“, – pabrėžia pašnekovė.

Ilgai išliekančiai šukuosenai – visokeriopa fiksacija

L. Šluinskytė pažymi, jog formuojant šukuoseną tiek namuose, tiek grožio salone svarbu nepamiršti ir tinkamų plaukų fiksacijos priemonių.

„Norint, kad šukuosena išliktų nepriekaištinga kuo ilgiau, rekomenduoju naudoti stipresnės fiksacijos plaukų laką, o trokštant, kad plaukai žvilgėtų, visiškai šukuosenai užbaigti patarčiau juos apipurkšti spindesio suteikiančiu purškikliu“, – patarimais dalijasi plaukų stilistė.

Ekspertė taip pat pastebi, kad moterims, kurių plaukai iš prigimties linkę garbanotis, šiai šukuosenai suformuoti prireiks mažiau pastangų, tačiau svarbu plaukus intensyviai drėkinti, kad jie neprarastų elastingumo bei spindesio.

Greitam efektui – sausas plaukų šampūnas

Jei šventinį įvaizdį po intensyvios darbo dienos tenka kurti paskutinę minutę, L. Šluinskytė rekomenduoja į pagalbą pasitelkti sausąjį šampūną, suteiksiantį plaukams gaivumo efektą.

„Tinkamai pasirinktas, kokybiškas sausas šampūnas ne tik pakels plaukus nuo šaknų, bet ir palengvins patį šukuosenos kūrimo procesą net ir naudojant karštas priemones. Ši priemonė plaukams suteikia purumo ir žvilgesio, jie tampa lengviau šukuojami“, – kalba plaukų stilistė.

Specialistė taip pat pastebi, kad sausas plaukų šampūnas negali visiškai atstoti įprasto plaukų plovimo, tačiau kartkartėmis ši priemonė yra puiki išeitis iš susidariusios padėties.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder