Netikėtas lobis: tvarkydama namus moteris rado „The Beatles“ interviu

Netikėtas lobis: tvarkydama namus moteris rado „The Beatles“ interviu

Praėjusią savaitę Velse rasti 7-ojo dešimtmečio vaizdo įrašai su grupės „The Beatles“ interviu. Ekspertai tikina, kad šių archyvinių įrašų vertė gali siekti dešimtis tūkstančių eurų.

Kaip praneša BBC, išskirtiniai grupės interviu aptikti visai atsitiktinai viename iš Velse esančių namų. Panašu, kad šis namas „The Beatles“ gerbėjus galėtų maloniai nustebinti – dieną prieš tai jį tvarkiusi moteris spintelėje rado ir įrėmintus grupės narių autografus.

Aukcionų namų „Omega Auctions“ darbuotojas Paulas Fairweatheras aptiktas juostas pavadino puikiu radiniu ir mielai atskleidė, kas jose užfiksuota.

Rastame interviu grupės nariai šmaikščiai kalbasi su žurnalistu. Johnas Lenonas pasakoja, jog Paulas McCartney yra penkių vaikų tėvas, o Ringo Staras kalba apie grupės planus vaidinti vesterne.

Akivaizdu, jog interviu metu grupės nariai buvo puikios nuotaikos. Jie operatoriams rodė šmaikščias grimasas ir pabrėžė, kad joks verslas neprilygsta pramogų pasauliui.

Kitoje juostoje iš 1967-ųjų dvasinis vadovas Maharishi Mahesh Yogi ir grupės „The Beatles“ nariai kalba apie dvasingumą ir jiems suteiktas gyvenimo pamokas. 

P. Fairweatheras įsitikinęs, kad visi interviu nematyti bei nerodyti nuo 1965-ųjų, o vaizdo ir garso kokybė – nuostabi.

Gemius

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder