O. Pikul: visą gyvenimą įrodinėjau, kad turiu smegenų

O. Pikul: visą gyvenimą įrodinėjau, kad turiu smegenų

Vidas Bareikis LNK laidoje „VIDO VIDeO“ aiškinsis, ar egzistuoja vyrų ir moterų pasaulis. Laidoje dalyvaus verslininkė, atlikėja Oksana Pikul-Jasaitienė, Lietuvos mišrių kovos menų kovotoja, Birmos bokso pasaulio čempionė Julija Stoliarenko, olimpietė bėgikė Vaida Žūsinaitė, rankų lenkimo, jėgos trikovės čempionė Gabrielė Butautaitė ir šturmanė Agnė Vičkačkaitė.

G. Butautaitė pasakojo, kad vyrišku sportu domisi seniai. Šiandien ji – absoliuti rankų lenkimo čempionė Lietuvoje.

Taip pat rungtyniauja jėgos trikovėje, kurioje viena užduočių – pritūpimai su štanga, štangos spaudimas nuo krūtinės ir kitos didžiulės ištvermės reikalaujančios užduotys. Išgirdęs, kad Gabrielė gali iškelti 180 kg sveriančią štangą, V. Bareikis liko priblokštas. „Aš galiu tik apie 80 kg“, – prisipažins jis.

Gabrielė pasakojo, kad ilgi lakuoti nagai – neatskiriama jos įvaizdžio dalis. „Juos paaukoju tik per varžybas.

Į salę ateinu su aukštakulniais, persirengiu, tada daužau štangas, rėkiu ir klausau sunkios muzikos. Išeinu su aukštakulniais“, – sakė ji.

Iššūkis V. Bareikiui – rankų lenkimas. Ar pavyks jam įveikti Lietuvos čempionę?

Laidoje taip pat dalyvavo verslininkė, dainininkė O. Pikul-Jasaitienė. Moteris atviravo, kad ką tik duris atvėręs naujas grožio salonas – daugybės metų triūso rezultatas. Makiažo meistrė pasakojo, kad turi įrodinėti, jog žiniasklaidos formuojamas įvaizdis apie ją neatitinka tikrovės.

„Visą gyvenimą įrodinėjau, kad turiu smegenų“, – sakė ji. O kalbėdama apie naują verslą moteris sakė, jog net į verslo valdymo kursus užsirašė, mat kurti verslą nuo nulio Lietuvoje – didelis iššūkis. „Yra galvojančių, kad aš tik grožio salonuose leidžiu laiką. Taip nėra. Labai daug dirbu, todėl man sekasi. Viskas dėl šeimos gerovės“, – sakė ji.

Dar viena V. Bareikio laidos viešnia – J. Stoliarenko, mišrių kovos menų kovotoja. Tai sporto šaka, kur galima beveik viskas. Galima muštis keliais, alkūnėmis, smaugti ir t. t. Julija – pirmoji mergina šiame sporte iš Lietuvos.

„Man patinka laužyti stereotipus. Noriu parodyti, kad moterys nėra silpnoji lytis. Šiame sporte svarbu ne jėga, o protas. Svarbu apgauti priešininką, numatyti jo žingsnius. Man tai sekasi puikiai“, – sakė kovotoja, kuri per pastarąsias varžybas savo priešininkes suraitė maždaug per 19 sekundžių.

O ar V. Bareikiui pavyks atsilaikyti?

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder