Pagrindinius MTV EMA apdovanojimus pelnė BTS ir Lady Gaga

Pagrindinius MTV EMA apdovanojimus pelnė BTS ir Lady Gaga

Pietų Korėjos popmuzikos grupė BTS sekmadienio vakarą pelnė keturis MTV Europos muzikos apdovanojimus (EMA), įskaitant apdovanojimą už geriausia daina pripažintą „Dynamite“ ir geriausios grupės statulėlę, o Lady Gaga (Leidi Gaga) buvo paskelbta geriausia atlikėja.

BTS taip pat gavo didžiausių gerbėjų ir geriausios tiesioginės interneto transliacijos apdovanojimus. Pastarąjį – už koncertą „Bang Bang Con“.

Renginyje, kurio metu buvo pagerbti geriausi pasaulio muzikos atstovai, numerius atliko Alicia Keys (Ališa Kis), Samas Smithas (Semas Smitas), Doja Cat (Doža Kat) ir DaBaby (DaBeibis). Ceremoniją vedė merginų grupė „Little Mix“.

Lady Gaga, kuri turėjo daugiausiai nominacijų, geriausio atlikėjo kategorijoje įveikė Harry Stylesą (Harį Stailsą), Justiną Bieberį (Džastiną Biberį), Dua Lipą, Miley Cyrus (Maili Saires) ir reperį „The Weeknd“.

Tačiau geriausio vaizdo klipo kategorijoje Lady Gaga pralaimėjo DJ Khaledui (Di Džei Kaledui), laimėjusiam su „Popstar“, kuriame taip pat pasirodo dainininkas Drake'as (Dreikas).

Geriausio vaizdo klipo kategorijoje su WAP pralaimėjusi Cardi B (Kardi Bi) atsiėmė hiphopo apdovanojimą. Roko apdovanojimas atiteko „Coldplay“, alternatyviosios muzikos apdovanojimas – Haley Williams (Heili Viljams), popmuzikos apdovanojimas – „Little Mix“.

Geriausios „lotynų“ muzikos apdovanojimu buvo pagerbta Karol G (Kerol Dži), kuri taip pat gavo geriausio bendro darbo apdovanojimą už „Tusa“ su Nicki Minaj (Niki Minadž).

Per ceremoniją iš scenos Budapešte pasirodė Davidas Guetta (Deividas Geta), kuriam atiteko elektroninės muzikos EMA. Dainininkas ir dainų kūrėjas YUNGBLUDas (JANGBLADas) pelnė geriausio proveržio apdovanojimą, o Doja Cat – geriausio naujo atlikėjo EMA.

Jau trečius metus MTV įteikė kartų kaitos apdovanojimą, šį kartą – penkioms moterims, kovojančioms už rasinį ir socialinį teisingumą pasaulyje: Kiki Mordi, Temi Mwale (Temi Mvalei), Catherheai Potjanaporn (Katerėjai Potdžanaporn), Luizai Brasil (Luisai Brasil) ir Raquel Willis (Rakel Vilis).

Praėjusį mėnesį miręs Eddie Van Halenas (Edis Van Heilenas) buvo prisimintas per Tomo Morello (Tomo Morelo) ir St. Vincent (Sent Vincent) pasirodymą.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder