Pirmadienio horoskopas 12-ai zodiako ženklų

Pirmadienio horoskopas 12-ai zodiako ženklų

Dangaus kūnai:

Saulė šiandien teka 07.41, leidžiasi 18.29. Dienos ilgumas - 10.48.

Šiandien – ketvirtoji Mėnulio delčios diena.

Saulė Svarstyklių ženkle.

***************

Protingos mintys:

„Yra dvi priemonės nuo kūniškų ir dvasinių ligų: arba gydytis, arba negalvoti apie tai“ (Indų liaudies išmintis).

****************

Astrologinė prognozė spalio 12-ajai, pirmadieniui

AVINAS. Šiandien tikėtini įdomūs susitikimai, jums neabejingų žmonių dėmesys. Staigmenų gali pateikti vaikai. Galbūt kils azartas siekti laimėjimų, konkuruoti ir pan.

JAUTIS. Šiandien kažkuo nudžiuginsite artimos aplinkos žmones, bendraminčius arba jie jus. Galite įsigyti vertingą daiktą arba staiga pakeisti savo ateities planus, tikslus.

DVYNIAI. Pakaks trumpo pranešimo, kad kažkas iš esmės pasikeistų jūsų asmeniniame gyvenime ar veikloje. Keiskite ir bendravimo stilių, jeigu jaučiate, kad tai išeis į naudą.

VĖŽYS. Prieštaringos nuotaikos ir aplinkybės neleis jums atsipalaiduoti. Galite įsigyti vertingą daiktą arba staiga pakeisti savo planus, susijusius su gyvenamąja vieta, santaupų panaudojimu, nekilnojamuoju turtu.

LIŪTAS. Šiandien galite atsidurti situacijoje, kuri leis jums kažkuo sublizgėti, pasižymėti arba ką nors ypatinga sužinoti, imti interviu. Regis, ūgtels jūsų populiarumas. Nevenkite uoliai padirbėti.

MERGELĖ. Visa, kas aplinkui vyks, atrodys dėsninga. Duosite valią vaizduotei ir intuicijai. Regis, gebėsite pasidžiaugti svarbaus jums žmogaus sėkme arba empatiškai jį padrąsinti, paguosti.

SVARSTYKLĖS. Regis, teks daug bendrauti ir triūsti kolektyvo, visuomenės labui. Darysite įtaką kitiems, sugebėsite rasti bendraminčių, sudominti reikalingus žmones savo idėjomis, projektais. Gali tekti priimti greitus spendimus.

SKORPIONAS. Daug galvosite apie savo perspektyvas, tolimus planus, realizuotas ir nerealizuotas ambicijas. Regis, pagaliau susitaikysite su laimėjimais bei pralaimėjimais ir pasidžiaugsite tuo, kas pavyko.

ŠAULYS. Gana palanki diena mokslui, dvasiniams ieškojimams, kontaktams su išsilavinusiais ir neeiliniais asmenimis. Regis, mąstysite plačiau, todėl bus nesunku savo požiūrį perteikti kitiems.

OŽIARAGIS. Tikėtini pokyčiai net keliose srityse arba jausite, kad jie bręsta. Jūsų protas bus įžvalgus, imlus, todėl spręskite kebliausias problemas ir padėkite tiems, kuriems reikia psichologinės pagalbos, draugiško palaikymo.

VANDENIS. Pasijusite valdomi ir veikiami aplinkybių bei žmonių. Beveik įsitikinsite, kad viskas kinta, nepriklausomai nuo to, patinka jums tai ar ne, stengiatės kažką daryti ar liekate pasyvūs.

ŽUVYS. Galimi įdomūs įvykiai susiję su darbu ar kolegomis, partneriais. Regis, išgirsite komplimentų dėl savo išvaizdos, sugebėjimų. Arba tiesiog atsiras paskata pasikeisti išoriškai ar persikvalifikuoti.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder