Tomas Kruzas atleido girtam įsibrovėliui

Tomas Kruzas atleido girtam įsibrovėliui

Holivudo žvaigždė Tomas Kruzas (Tom Cruise) nusprendė nepateikti kaltinimų vyrui, kuris savaitgalį įsibrovė į prabangias aktoriaus valdas Beverli Hilse.

Australijos modelis Džeisonas Salivanas (Jason Sullivan) T.Kruzo kieme pastebėtas sekmadienį vakare. Aktoriaus apsauginiai sulaikė tvorą peršokusį neblaivų vyrą, prieš jį buvo panaudotas elektros šokas. Atvažiavus policijos pareigūnams ir greitajai pagalbai, įsibrovėlis buvo nuvežtas į ligoninę. T.Kruzo tuo metu namuose nebuvo.

Paaiškėjus, kad 41-erių Dž.Salivanas laikinai gyvena kaiminystėje įsikūrusio T.Kruzo agento name, ir tiesiog supainiojo du namus, filmų "Misija neįmanoma" žvaigždė nutarė nepateikti modeliui kaltinimų.

"Tomas nėra kerštingas žmogus. Vyras buvo girtas ir susipainiojo. Jis neturėjo jokių blogų ketinimų", - spaudai pranešė T.Kruzo advokatas.

Aktorius šiuo metu filmuojasi Didžiojoje Britanijoje, čia žada ir sutikti žiemos šventes. Skelbiama, kad vyras jau tris mėnesius nesimatė su savo šešerių metų dukterimi Suri, todėl planuoja ją atsivežti švęsti Kalėdų.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder