Vyriausia Lietuvos vlogerė pritraukia tūkstančius sekėjų

Vyriausia Lietuvos vlogerė pritraukia tūkstančius sekėjų

82 metų amžiaus Teresės ir jos sūnėno vaizdo įrašus bei tiesiogines transliacijas internete stebi šimtai tūkstančių žmonių. Komiškus siužetus su savo teta sugalvojęs filmuoti Dovydas nesitikėjo, jog per metus jie sulauks tokio populiarumo, o ištikimiausi sekėjai susiburs į „Teresės klaną“.

Dovydas portalui Alfa.lt pasakojo, jog iš pradžių Teresei nepatiko toks didelis dėmesys, ji jo gėdijosi, bet dabar moteriai tai netgi patinka. Tiesa, Teresė neseniai sulaukė kvietimo filmuotis LNK laidoje, tačiau atsisakė.

Internete plintančiuose vaizdo įrašuose netrūksta satyros elementų, o kartais išsprūsta ir necenzūrinių žodžių, dėl ko Dovydas susilaukia pastabų, jog su savo garbaus amžiaus teta elgiasi nepagarbiai.

Tačiau vaikinas tvirtina, jog kai kurie žmonės tiesiog nesupranta jų tarpusavio santykių – jiedu su teta tarsi geriausi draugai ir tokiais būdais juokauja jau nuo pat Dovydo vaikystės.

Neseniai Dovydo ir Teresės „YouTube“ kanalas buvo keliems mėnesiams užblokuotas, nes jų subtilaus humoro nesupratę žmonės pradėjo skųstis administracijai. Kol kanalas buvo užblokuotas, teko susikurti naują ir naudotis kitais socialiniais tinklais.

„Reikia neužmiršti vyresnio amžiaus giminių, palaikyti ryšį, rodyti norą bendrauti, nes jie dažnai jaučiasi vieniši.

„Kad ir ką darytum gyvenime, visada kažkam neįtiksi. Mūsų kūrybą reikia priimti kaip juoką. Visada prieš įkeldamas vaizdo įrašą parodau Teresei ir jos atsiklausiu, ar galiu viešinti. Reikia neužmiršti vyresnio amžiaus giminių, palaikyti ryšį, rodyti norą bendrauti, nes jie dažnai jaučiasi vieniši“, – teigė Dovydas.

Kauno rajone po vienu stogu gyvenančioje šeimoje su Terese daugiausia bendrauja Dovydas. Vaikinas teigia, jog jai ypač smagu bendrauti su sekėjais ir atsakinėti į jų užduodamus klausimus. Dalyje vaizdo įrašų Dovydas krečia įvairius pokštus ir mėgina netikėtai apgauti savo tetą.

„Teresė yra labai linksma teta. Manau, kad nedaug tokių tetulių Lietuvoje sutiktume. Ji nėra senamadiška ir niekada man neuždraustų pasakyti savo nuomonės. Nereikėtų priimti tų erzinimų rimtai, mes įpratę taip bendrauti. Mudu su Terese vienas kitą mylime kaip tikri artimieji“, – pasakojo Dovydas.

Teresė laisvalaikiu mėgsta spręsti kryžiažodžius ir užsiimti ūkio darbais – moteris šiltnamyje augina daržoves, taip pat labai myli gyvūnus. O kai prireikia pagalbos, moteris kreipiasi į sūnėną.

 

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder