Žiniasklaidos atstovai apgulė kliniką Londone, kurioje gydosi kūdikio besilaukianti hercogienė

Žiniasklaidos atstovai apgulė kliniką Londone, kurioje gydosi kūdikio besilaukianti hercogienė

Paskelbus, kad kūdikio besilaukianti Kembridžo hercogienė Keit (Kate) atsidūrė ligoninėje, fotografai ir operatoriai iš viso pasaulio apgulė privačią kliniką Londone. Dešimtys žurnalistų laukia naujienų apie 30-metės sveikatos būklę ir apie galimus lankytojus.

Keit vyras princas Viljamas (William) pirmadienio vakarą buvo pastebėtas išeinantis iš Karaliaus Edvardo VII (King Edward VII) ligoninės. Rūmai atšaukė visus viešus hercogienės pasirodymus, kurie buvo planuoti ateinančiomis dienomis.

Keit pirmadienį buvo paguldyta į ligoninę dėl stipraus rytinio pykinimo, būdingo nėščiosioms. Tada rūmai oficialiai paskelbė apie sosto įpėdinio žmonos nėštumą. Jis esą yra labai ankstyvos stadijos.

Keit ir Viljamo kūdikis bus trečiasis Didžiosios Britanijos sosto įpėdinių eilėje, nesvarbu, ar gims berniukas, ar mergaitė. Viljamo brolis Haris (Harry) tada smuktelės į ketvirtąją vietą. BBC karališkųjų rūmų ekspertas Piteris Hantas (Peter Hunt) pareiškė, kad poros vaikas turės princo arba princesės titulą.

Daugiau oficialių detalių apie Keit nėštumą nėra. Tačiau žiniasklaida antradienį citavo neįvardytus esą gerai informuotus šaltinius. BBC, pavyzdžiui, paskelbė, kad Kembridžo hercogienė yra nėščia du mėnesius.

Laikraštis "Daily Telegraph" spėliojo, kad Keit gali lauktis dvynukų. Moterys, kurias kamuoja toks stiprus pykinimas, esą triskart dažniau susilaukia dvynukų. Tada sosto įpėdinių eilėje pirmesnis būtų vaikas, gimęs pirmasis.

Keit ir Viljamas susituokė 2011 metų balandžio 29-ąją Vestminsterio abatijoje Londone.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder