10 NE miegamajamepagal fengšui

10 NE miegamajamepagal fengšui

1. NEstatykite gyvų augalų ir gėlių,

kad jų energetika nesikištų į jūsų asmeninį gyvenimą. Yra gėlių, kurios, pavyzdžiui, nemėgsta vyro buvimo. Be to, naktį daugelis augalų ima ryti deguonį. Trumpiau tariant, miegamajame reikia būti tik dviese.

2. NEkabinkite paveikslų,

vaizduojančių gėles. Paveikslai miegamajame turi vaizduoti vaikus arba sunokusius vaisius, jeigu esate vyresnio amžiaus - ramius gamtos peizažus (tik ne rudenį).

3. NEstatykite lovos taip,

kad negalėtumėte matyti, kas įeina į miegamąjį. Lovą statykite prie šoninės sienos arba įstrižai. Konfigūracijos, kurių reiktų vengti: lova kojomis ar galvą į langą (jeigu lovūgalio atrama atsiduria po langu).

4. NEkabinkite veidrodžių,

nes jie veda prie meilės ir santuokos griūties. Jeigu norite aktyvizuoti meilės santykius arba ketinate pradėti kūdikį, pridėkite miegamajame raudonų detalių.

5. NEstatykite akvariumo,

ir nieko kito, kas simbolizuoja vandenį, nes tai skatina tarpusavio nesutarimus ir nemigą. Žinoma, šalia lovos gali stovėti stiklinė vandens, tačiau akvariumui ar paveikslui, vaizduojančiam upę, ežerą, jūrą ir pan., čia ne vieta.

6. NEdėkite po lova lagaminų,

dėželių ir kitų daiktų. Miegamajame viskas turi būti organizuota minimalizmo stiliumi.

7. NEpirkite lovos be atramos galvūgalyje,

ir geriausia, kad atrama būtų stačiakampė, nes ši forma lemia gerą Ci energijos srautą.

8. NEjunkite dviejų lovų į vieną,

jeigu neturite dvigulės lovos, nes meilės ir seksualinės harmonijos tai neatneš. Verčiau jau miegokite ant atskirai pastatytų lovų.

9. NEsirinkite mėlynos spalvos patalynės,

nes ji nepalanki intymiems santykiams (užtat mėlyni tapetai ir kilimai miegamajame labai tinka). Verčiau rinkitės raudoną, kuri kelia aistrą, arba baltą.

10. NEpalikite atidarytų durų,

kad laimė nepaliktų jūsų miegamojo sienų. Be to, miegamojo durys neturi girgždėti darinėjamos, trankytis nuo skersvėjo ir pan.

Gemius

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder