Dovanų pakavimo idėjos

Dovanų pakavimo idėjos

Jei vienu metu dovanas dovanosite keliems žmonėms ir norite jas suasmeninti, svarbu, jog jų pakuotės išlaikytų vientisumą, bet galite pridėti skirtingų akcentų.

Natūralumas

Jei mėgstate natūralumą, esate už rūšiavimą, pakartotinį daiktų naudojimą, arba asmuo, kuriam įteiksite dovaną, domisi ekologija, pakavimui rinkitės perdirbtą popierių ar tokio popieriaus dėžutę, tokios pat spalvos juosteles, papuoškite cinamono lazdele - tuomet dovana dar ir žiemiškai kvepės.

Iš perdirbto kartono galite sukurti atvirutę ir užrašyti palinkėjimą.

Gamtos prisilietimas

Derinkite perdirbtą popierių su gamtos dovanomis ir išeis bene gražiausias įmanomas derinys. Su rudu dovanų popieriumi nuostabiai dera kankorėžiai, mažytės eglutės, kėnio ar pušies šakelės, šermukšnio uogos ir virvelinės juostos. Suvyniokite dovaną į tokį popierių, uždėkite per dovanos vidurį šakelę ir apriškite ją dovanų juostele. Norint įspūdingesnio dekoro, galima į juostelę įverti dekoratyvinių snaigių, elnių ar Kalėdų Senelį. Arba - priklijuoti mažyčių margų plunksnų.

Tradicinis variantas

Įprastas variantas - pasirinkite spalvotą dovanų popierių, išmargintą žiemiškais elementais. Tokią dovaną galima aprišti blizgančia juostele arba medžiagine šviesia juostele. Kitas variantas - ant supakuotos dovanos užklijuoti aukso, sidabro arba raudonos spalvos kaspiną.

Žaisminga dovana

Jei norite kažko išskirtinio ir tuo pačiu žaismingo, iš dovanos pakuotės imituokite kokį daiktą - eglutę, elnią, kalėdinį žaisliuką ir pan. Arba pakuokite dovaną įprastai, o ant jos priklijuokite dekoratyvinį žaisliuką. Tarkime, mašinėlę, kuri ant stogo veža snieguotą eglutę, ar Besmegenių šeimynėlę.

Ryškus įpakavimas

Ryškus dovanų popierius, ryškios medžiaginės juostelės ir dovanų kortelė su linksmu užrašu - tokia dovana vakarui suteiks atitinkamą toną, o ir įspūdingai atrodys padėta po eglute. Šiemet itin madingos kalėdiniame dekore - neoninės spalvos.

Prabangi pakuotė

Dovanojant brangesnę nedidelę arba vidutinio dydžio dovaną, galima ir vizualiai prabangi pakuotė. Tokį įspūdį kuria juoda, tamsiai raudona, bronzinė ar auksinė spalvos. Naudokite šias spalvas tiek dovanų popieriui ar dėžutei, tiek kaspinui. Idealiai atrodytų, jei kaspinas būtų šilkinis arba aksominis.

Gemius

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder