Džiovinti pomidorai

Džiovinti pomidorai

1 asmeniui - apie 25 gabaliukai džiovintų pomidorų, puodelis vištienos sultinio, pora česnako skiltelių, druskos, juodųjų pipirų.

Visus komponentus sudėkite į puodą ir užvirkite. Virkite 2 min. Į šią sriubą galima įdėti ir kitų daržovių.

Lašiša kepta su džiovintais pomidorais

2 šaukštai alyvų aliejaus, 1-2 supjaustyti porai, 3 skiltelės smulkinto česnako, pjaustytų džiovintų pomidorų, šviežio baziliko, muskato riešuto, citrinos sulčių ar sauso balto vyno, lašišos filė, druskos, pipirų.

Porus ir česnaką pakepinkite aliejuje, kol suminkštės. Sudėkite pomidorus, paskaninkite baziliku, tarkuotu muskato riešutu. Mišinį pakaitinkite, tada supilkite citrinos sultis ar kelis šaukštus sauso balto vyno ir dar pakaitinkite apie 1 min. Keptuvėje vienu sluoksniu išdėstykite žuvies gabaliukus ir užpilkite daržovių mišiniu. Paskaninkite druska ir pipirais. Uždengę kepkite įkaitintoje iki 200 laipsn. C orkaitėje apie 15-20 min.

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Sidebar placeholder