Numerologija: kurie skaičiai pritraukia pinigus, o kurie atstumia?

Numerologija: kurie skaičiai pritraukia pinigus, o kurie atstumia?

Galite tikėti numerologijos veiksmingumu, galite netikėti, bet dar geriau būtų patiems patikrinti, kas ir kaip veikia.

Kad skaičiai veiktų jūsų naudai, turite juos užrašyti ant popieriaus lapo ir paslėpti piniginėje arba rankinėje. Tačiau niekas, išskyrus jus, neturėtų apie tai žinoti. Taigi, ką reiškia skaičiai ir kaip juos naudoti.

Vienetas

Tai yra nuostolių ir atliekų energija. Net prestižinė 1 000 000 dolerių suma nėra gera numerologijos požiūriu.

Todėl stenkitės neįkainoti prekių su skaičiumi 1, nes produktą bus sunku parduoti ir atneš daugiau nuostolių nei naudos.

Dvejetas

Du taip pat nėra labai geras skaičius. Jis simbolizuoja skurdą ir auką, taigi niekada neskolinkite, pavyzdžiui, 200 eurų, nes galite jų nebeatgauti. Taip pat nederėtų prašyti užmokesčio su numeriu 2, antraip jūs pasmerkiate save mažoms pajamoms.

Trejetas

Tai didelis skaičius. Sumą su trejetu visada stenkitės išleisti kažkam naudingam. Tačiau netaupykite sumos, kurioje bus trejetas. Verčiau nedvejodami leiskite pinigines sumas su skaičiumi 3 – išleisti pinigai sugrįš tris kartus.

Ketvertas

Tai yra stabilumo energija. Jei gausite sumą su ketvertu, galite būti tikri, kad ji ilgą laiką pasiliks su jumis. Siekiant išvengti, kad pinigai nedingtų iš jūsų piniginės kosminiu greičiu, įdėkite į ją lapelį su numeriu 4.

Penketas

Tai rizikos ir malonumo skaičius. Jei norite be vargo valdyti pinigus, įdėkite popieriaus lapą į piniginę su užrašu 5.

Šešetas

6 pritrauks sumą, kurios būtinai reikia. Kita vertus, jei planuojate padidinti pajamas, nenaudokite šio skaičiaus.

Septynetas

Materialiojo turto požiūriu, tai nelaimingas numeris. Septynios jėgos verčia mus atsisveikinti su sukaupta suma ir be jokios grąžinimo vilties. Taigi gerai pagalvokite prieš vizualizuodami septynetą.

Aštuonetas

Šis skaičius traukia didžiules galimybes. Jei norite pritraukti tikrai dideles sumas ir plačias perspektyvas, visur atkreipkite dėmesį į aštuonetą.

Devynetas

Devynetas pritraukia dovanas. Jei norite gauti tam tikrą pinigų sumą kaip dovaną, savo piniginėje įdėkite lapelį su numeriu 9, turėtų veikti.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder