Meilės horoskopas 2012 metams

Meilės horoskopas 2012 metams

Artėjantys 2012-ieji - Juodojo Drakono - metai praeis valdomi Vandens stichijos. Teigiama, kad šis ženklas neš sėkmę, sveikatą ir ugningą aistrą.

Avinas

Šio ženklo žmonėms 2012 metai bus pažymėti naujos ir aistringos meilės atėjimu. Tikėtina, kad jos atomazga – laimingos šeimos sukūrimas. Avino žmonės įsimylėję visada būna lyg ant sparnų, pakylėti, todėl jiems dažnai ir sekasi meilėje.

Jautis

Jaučio žmonėms ateinantys metai bus saikingi ir stabilūs. Tačiau vienišiams tikėtina galimybė atrasti savo antrą pusę, kuri gali pasirodyti horizonte pavasarį ar rudenį. Tačiau turėti meilužių neverta, nes jokia konspiracija nepadės paslėpti savo santykių, ir viskas paaiškės.

Dvyniai

Dvynių santykiai su savo partneriais meilės reikaluose turėtų būti geresni, nei iki šiol ir gerokai aukščiau pakylėti lyginant su 2011 metais. Vedę žmonės pasiners į savo šeimyninius santykius. Vienišiai turėtų atsidurti romantiškų pojūčių viršūnėje.

Vėžys

Šio ženklo žmonėms veikiausiai neteks patirti jokių romantiškų skrydžių, todėl gali kamuoti prasta nuotaika ir niekuo nepagrįstas pyktis. Vienintelė galimybė kažką pakeisti meilės fronte gali atsirasti tik pirmojoje spalio mėnesio pusėje.

Liūtas

Gimusius po šiuo Zodiako ženklu iš tikrųjų galima vadinti karaliais - jiems netrūks gerbėjų. Tačiau įskelti stipraus jausmo kibirkštį sugebės tik Liūto lygio ir intelekto žmogus.

Mergelė

Šio ženklo atstovus vestuviniai rūpesčiai gali užgulti spalio arba lapkričio mėnesį. Jei vestuvių nebus, rimti santykiai tikrai bus užmegzti. Mergelės bus pastovios savo santykiuose, metai prabėgs rūpinantis savo mylimais ir artimais žmonėmis.

Svarstyklės

Svarstyklėms meilės ir romantiški santykiai turėtų pagyvėti vasario, kovo, birželio ar lapkričio mėnesiais. Galimybių paflirtuoti kitais mėnesiais gali ir neatsirasti, kadangi ypatingu populiarumu Svarstyklės nepasižymės.

Skorpionas

Skorpionams Juodojo Drakono metai bus paženklinti idilija šeimos santykiuose. Ginčai ir konfliktai praeis pro šalį. O Skorpionų, neturinčių šeimų, laukia gana lengvos pergalės grumtynėse su priešinga lytimi. Tai suteiks jiems jėgų, energijos ir pasitikėjimo savimi.

Šaulys

Antroji ateinančių metų pusė šio ženklo atstovams nebus labai maloni. Nuolat kils konfliktai su priešinga lytimi, o tai darys neigiamą įtaką Šaulio žmonių nuotaikai. Lapkričio mėnesį tarp konfliktų ir nemalonumų gali sušvisti saulės spindulėlis, kuris sušildys Šaulio sielą ir suteiks galimybę pasinerti į naujus romantiškus santykius.

Ožiaragis

Ožiaragio darbo santykiai gali peraugti į artimus meilės santykius, o tai suteiks ir jausmų, ir emocijų gaivumo. Tačiau svarbiausia Ožiaragio partneriams bus jo palaikymas sunkią gyvenimo valandą.

Vandenis

Šio ženklo žmonių perdėtas pasitikėjimas savo jėgomis ir nepasitenkinimas bus ne pati geriausia dovana jų partneriams. Būnant greta Vandenio, reikėtų pasisemti kantrybės  ir nuovokumo, nes jo sugebėjimas nuolat atsidurti konfliktinės situacijos centre paveiks ir meilės santykius. Tik artėjant rudeniui Vandenis supras ir pradės vertinti savo partnerį, kuris visą laiką laukia permainų jo charakteryje.

Žuvys

2012-ieji metai Žuvims bus ypač ryškūs ir turtingi maloniais įvykiais. Tai gali būti ir gražus meilės romanas, ir rimti santykiai, ir visai naudingos vedybos. Beje, iš meilės.

Parengta pagal Horoscopes.proastro.com

Gemius

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder