“Amber food” grupės restoranai tiesia pagalbos ranką priešakinėse linijose dirbantiems medikams
Siekiama užtikrinti tiekiamo maisto įvairovę, todėl pagamintus patiekalus ligoninėms tieks įvairūs “Amber Food” restoranai – “Charlie pizza”, “Lunch up”, “Manami”, “Guacamole”, “Sugamour”, “Katpėdėlė” ir kt.
“Mūsų verslas pirmasis pajuto karantino smūgį – teko uždaryti visus restoranus. Todėl labai gerai suprantame, kokią įtampą ir nežinomybę tenka atlaikyti Lietuvos medikams – jie dirba priešakinėse kovos su virusu linijose ir nuo jų priklauso išgelbėtos gyvybės. Todėl šiuo eksptremaliu visai Lietuvai periodu solidarizuojamės su šalies medikais ir remiame jų darbą tuo, kuo šiandien esame pajėgūs – mūsų pagamintu maistu”, - sake “Amber Food” vadovas Gediminas Balnis.
Pasak jo, skirtinguose miestuose maistą tieks būtent ten veikiantys restoranai – kad patiekalai būtų šilti, įvairūs ir maistingi.
“Mūsų medikai yra be galo atsidavę savo darbui. Daugelis net neįsivaizduoja, kokios apkrovos ir kiek jėgų pareikalauja tas jų atsidavimas šiomis įtemptomis dienomis. Sulaukę pagalbos iš verslo, jie yra labai maloniai nustebę, kad kažkas už ligoninės sienų pagalvoja apie juos, jų poreikius ir pasiūlo pagalbą. Santaros klinikų medikai labai dėkingi, kad tiek daug žmonių apie juos galvoja, kad jais rūpinamasi ir kad jie gali mažiau galvoti apie tokius žemiškus dalykus, kaip maisto gamyba, o tiesiog susitelkti į svarbiausią savo darbą – pacientų sveikatos išsaugojimą”, - sakė Santaros klinikų vyriausioji specialistė ryšiams su visuomene Gitana Letukienė.
G. Balnis teigė, kad šiandien, kaip niekada, pasimato verslo solidarumas ir atsakingumas susidariusioje ekstremalioje situacijoje. Restoranų darbuotojai šiuo metu negali aptarnauti svečių dėl įvesto karantino, tad noriai prisideda gaminant maistą medikams.
Rašyti komentarą