Andriui Kubiliui sunku suprasti Algį Ramanauską

Andriui Kubiliui sunku suprasti Algį Ramanauską

Buvęs Premjeras, Tėvynės Sąjungos-Lietuvos krikščionių demokratų (TS-LKD) partijos pirmininkas Andrius Kubilius sako, kad TS-LKD priežiūros komitetas partijos narius svarsto tik tuo atveju, jei jų veiksmai yra susiję su jų partine veikla. Dėl to socialiniame tinkle "Facebook" savo "Metų šūdo" apdovanojimus paskelbusio aktoriaus A. Ramanausko elgesys šiame komitete nebus vertinamas.

A.Kubiliaus nuomone, A. Ramanauskas, Premjerui Algirdui Butkevičiui "Facebook" skyręs "Metų idioto" titulą, yra išmintingas ir malonus bendrauti žmogus, bet kartais sunku atskirti, kuomet jis kalba savo vardu, o kada įsijaučia į vieną savo vaidmenų.

"Algis Ramanauskas yra išmintingas žmogus. (...) Bet šalia to, kad yra išmintingas žmogus, jis yra kartu ir žmogus, kuris, man atrodo, sunku atskirti, kada vaidina Sūrskį ar Mauzerį, ar "Radioshow", ar savo muzikos grupės atlikėjo vaidmenį, o kada yra tas išmintingasis Algis Ramanauskas, su kuriuo tikrai malonu kalbėtis, bendrauti ir kuris tikrai turi labai dinamišką intelektą ir yra daug žinantis", - trečiadienio rytą "Žinių radijui" sakė A. Kubilius.

Buvęs Premjeras taip pat teigė negalįs vertinti konkrečių A.Ramanausko žodžių, kadangi jų pačių neskaitė, skaitė tik atsiliepimus apie juos, bet pats jokiu būdu taip nerašytų.

"Aišku, aš tikrai taip nerašyčiau. Čia akivaizdus dalykas. Bet, galiu pakartoti, man Algį Ramanauską kartais sunku atskirti, kur jis yra Algis Ramanauskas, o kur - jo vaidmenys, net ir realiame gyvenime", - pabrėžė A. Kubilius.

Konservatorių lyderis šioje situacijoje teigė norįs atkreipti dėmesį į dalyką, kurį jis pavadino ""Facebook" reiškiniu" - kai susidaro įspūdis, kad ne patys žmonės valdo savo "Facebook" įrašus, bet pats "Facebook" juos užvaldo. Dėl to A. Kubilius teigė pats nesąs didelis aktyvaus naudojimosi "Facebook" gerbėjas.

"Matau tą atsirandančią priklausomybę. Pats "Facebook" pradeda žmogų valdyti. Man, pavyzdžiui, svarbu nepasiduoti tam tikrai manijai ir neleisti, kad tave užvaldytų. Matau, kaip kiti žmonės gyvenimo jau nebemato. Aišku, gal "Facebook" irgi yra gyvenimas, bet tuomet nebemato kitos dalies gyvenimo", - kalbėjo buvęs Premjeras.

ELTA primena, kad gruodžio 31 d. A. Ramanauskas "Facebook" paskelbė savo "Metų šūdo" apdovanojimus. Juose A. Butkevičiui atiteko "Metų idioto" titulas.

Šį titulą A. Ramanauskas Premjerui skyrė už pasisakymą "Laisvosios rinkos institutas Lietuvoje užsiima net žalingais valstybei ir jos žmonėms veiksmais. Pavyzdžiui, jie sako, kad jeigu įmonė nesugeba dirbti, tegul ji bankrutuoja".

Taip pat A. Ramanauskas Premjerą dėl to, kad šis pasisako prieš homoseksualų partnerystes, pavadino "skystakiaušiu fūfeliu" ir palinkėjo jam įsigyti "linzes", parašęs "Nemalonu, kad mūsų šalies premjeras atrodo kaip koks prietaisas".

A. Butkevičius, tuomet paklaustas, kaip vertina laidų vedėjo, buvusio Tėvynės sąjungos-Lietuvos krikščionių demokratų frakcijos Vilniaus savivaldybėje nario A. Ramanausko-Greitai socialiniame tinkle "Facebook" išsakytus jam įžeidimus, sakė, kad tokie veiksmai valstybės nepuošia, bet jis asmeniškai niekur dėl jų nesikreipė.

"Gaila žiūrėti į tam tikras pavardes, ir tos pavardės, gaila, kad yra iš konservatorių partijos. Ir aš manau, kad tokie metodai tikrai nepuošia pirmiausia mūsų valstybės. Kada tokie žmonės, turėdami galimybę kalbėti viešai, "demonstruoja" savo tokias mintis, kurios, aš manau, nereikalingos", - sakė A. Butkevičius.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder