Gabrielius Landsbergis dėl Mykolo Majausko ketina kreiptis į prokuratūrą

Gabrielius Landsbergis dėl Mykolo Majausko ketina kreiptis į prokuratūrą

Seimo Tėvynės sąjungos- Lietuvos krikščionių demokratų partijos pirmininkas Gabrielius Landsbergis sako, kad Mykolo Majausko narystė partijoje yra sustabdyta. Jis taip pat žada kreiptis į prokuratūrą ir prašyti pradėti ikiteisminį tyrimą. 

„Taisyklės visiems vienodos - ar partiečiams, ar svetimiems. Mykolo Majausko narystė partijoje sustabdyta. Aš kreipiuosi į prokuratūrą, prašydamas pradėti tyrimą“, - teigia G. Landsbergis.

Žiniasklaidoje pasirodžius kaltinimams dėl galimo seksualinio priekabiavimo, Seimo narys konservatorius Mykolas Majauskas nutarė suspenduoti narystę Tėvynės sąjungos-Lietuvos krikščionių demokratų (TS-LKD) partijoje, kol bus išsklaidytos visos abejonės.

„Neigiu informaciją apie mano nederamą elgesį. Tačiau noriu pabrėžti, kad kiekvienas šauksmas turi būti išklausytas ir vertinamas labai rimtai. Tai yra geriausia prevencijos priemonė, kad smurtas nebūtų natūralizuojamas ir jo mūsų aplinkoje mažėtų“, - sako Seimo TS-LKD frakcijos narys M. Majauskas. 

Politikas sako, kad visuomet stengėsi vadovautis aukščiausiais standartais, to reikalauja iš savęs ir aplinkinių. Todėl jis ketina pasitraukti iš Seimo Savižudybių ir smurto prevencijos komisijos pirmininko pareigų. 

„Visuomenės pasitikėjimas yra būtinas Savižudybių ir smurto prevencijos komisijos pirmininko veiklai. Paskleidus tokią informaciją tęsti šias pareigas man bus sunku, todėl artimiausio posėdžio metu pasitrauksiu“, - sako M. Majauskas. 

Anot portalo „Delfi“, politiką atsivijo įvykiai, nutikę prieš penkerius metus. Mergina INFO TV papasakojo, kad jis ją esą parsivedė namo ir bandė seksualiai pasinaudoti, nors tuo metu jau buvo vedęs ir turėjo vaikų. Mergina esą ir toliau būtų tylėjusi, jei ne skambūs politiko lozungai, ginant seksualinį priekabiavimą patyrusias merginas. Ji teigė, kad, kai susipažino su M. Majausku, dar buvo moksleivė, tačiau pilnametė. M. Majauskas tuo metu buvo Premjero Andriaus Kubiliaus patarėjas finansų klausimais. 

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder