L. Stankūnaitė su dukra nufotografuotos pietaujančios

L. Stankūnaitė su dukra nufotografuotos pietaujančios

Pirmadienio vakarą vieno aktyviausių D. Kedžio šalininkų Renaldo Ščiglinsko administruojamame puslapyje socialiniame tinklalapyje „Facebook“ patalpintos nuotraukos, kuriose L. Stankūnaitė, jos dukrelė ir veidų po kaukėmis neslepiantys apsaugos darbuotojai užfiksuoti pietaujantys Kauno kavinės „Timėjas“ lauko terasoje, rašo lrytas.lt

R. Ščiglinskas teigia, kad ši kavinė yra jo mėgstama vieta, o mamą su dukra jis kavinėje pamatė penktadienį vidurdienį.

„Pastebėjimas: jos viešinamos tam, kad nuo L. Stankūnaitės nuplėštume melo kaukę dėl jos baimės rodytis viešoje vietoje, teisme liudijant...“, - nuotraukų paviešinimo priežastis įvardijo D. Kedžio šalininkas.

Anot R. Ščiglinsko, jam nerimą sukėlė itin pasyvi, kaip jis rašo, Drąsiaus mergaitės būsena. Esą ji visą laiką, kol buvo stebima, prasėdėjo liūdnai parėmusi galvą ir labai nenoriai, be apetito, atsainiai kažką valgė.

„Per visą laiką nepastebėjau, kad Drąsiaus dukrelė būtų pasakiusi kokį žodį ar bendravusi su aplinkiniais. L. Stankūnaitė anaiptol – buvo geros nuotaikos ir "čiauškėjo‘‘ su savo favoritais, apsauga ar šiaip kuo – nežinau, kas tie trys vyrai, kurie buvo šalia jos...“, - įspūdžiais „Faceboke“ dalijasi R. Ščiglinskas.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder