Naglis Puteikis įkliuvo už greičio viršijimą

Naglis Puteikis įkliuvo už greičio viršijimą

Šiandien 9 val. ryto Klaipėdos apskrities VPK Kelių policijos biure turėjo pasirodyti Seimo narys Naglis Puteikis ir pasiaiškinti, kas su jo automobiliu uostamiestyje galėjo stipriai viršyti greitį.

Seimūnui priklausantį automobilį "Volkswagen Passat" stacionarus greičio matuoklis užfiksavo šių metų sausio 27 d. 15.24 min. Minijos ir Lelijų gatvių sankryžoje. Toje vietoje kur, leistinas greitis yra 50 km per valandą, "pasatas" skriejo 34 kilometrais greičiau, ir net duodama 2 km per valandą paklaida vairuotojo naudai neišgelbėjo nuo gręsiančios nemažos baudos.

Už užfiksuotą 82 km per valandą greitį tektų pakloti nuo 400 iki 600 litų. Tačiau, kadangi N. Puteikis per metus laiko nėra baustas už panašų nusižengimą, kelių policininkai ketina surašyti nutarimą nubausti automobilio savininką ir išsiųsti jį paštu. Nutarimas leidžia bausti minimalios baudos puse - 200 litų.

Kelių policijos pareigūnams telefonu pavyko susisiekti su N. Puteikiu. Jis paaiškino, kad šiandien negalėjo atvykti į policiją, nes yra išvykęs. Seimo narys teigė, jog buvo atvykęs prieš kelias dienas, bet nerado reikalingo pareigūno.

Su pažeidimu jis sutiko ir sakė, kad nekantriai lauks, kol paštu ateis nurodymas sumokėti 200 litų baudą.

 

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder