Nuotaikingi video su Seimo pirmininko ir jo pavaduotojo sveikinimo žodžiais

Nuotaikingi video su Seimo pirmininko ir jo pavaduotojo sveikinimo žodžiais

Jūsų dėmesiui rekomenduojame labai nuotaikingus, tikrai juokingus aukščiausių šalies politikos vyrų sveikinimų žodžius, skirtus Lietuvos pirmininkavimo Europos Tarybai proga.

Lietuvos gyventojus nuo šiandien džiugina ir pagrindinė parlamentinio matmens komunikacijos priemonė - Lietuvos pirmininkavimo Europos Sąjungos Tarybai parlamentinio matmens interneto svetainė www.EU2013.lrs.lt.

 

Ekspertai.eu tiria, ar šiuose dviejuose siužetuose skaitantys bėgančią eilutę personažai, išore panašūs į žmones, nėra paprasčiausi manekenai.

Pagal kūno kalbą nesunku pastebėti, kad nors manekenai padaryti išoriškai ir gana panašūs į Seimo pirmininką ir Gediminą Kirkilą (neaišku, kieno vardu pastarasis manekenas sveikina Lietuvos žmones), vis dėlto gaminusiems juos meistrams pristigo sugebėjimo įpūsti savo kūriniams gyvybės bei emocijos.

Į akis krenta manekenų nejudrumas, bereikšmis tuščias žvilgsnis, negyvos akys.

Kitaip sakant kūno kalba išduoda, kad į tautą ir svečius kreipiasi ne Seimo pirmininkas Vidas Gedvilas ir Gediminas Kirkilas, o netobulai sukonstruoti jų klonai su įmontuotomis tuščiavidurės kalbos akustinėmis matricomis.

Yra dar kur tobulėti žmogaus kūrimo inžinierijoje.

Gemius

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder