Prezidentės apdovanojimas - "Swedbank" dviratininkų komandai

Prezidentės apdovanojimas - "Swedbank" dviratininkų komandai

Dviračių mėgėjų gretos yra didelės ir aktyvios bendruomenės pavyzdys, o aktyvios bendruomenės stiprina valstybę, pažymi šalies vadovė.

Prezidentė Dalia Grybauskaitė šeštadienį dalyvavo Vilniuje vykusiame dviračių renginyje "Velomaratonas 2012" ir įteikė apdovanojimą vieningiausiai komandai.

"Du kartus išaugusios dviračių mėgėjų gretos yra didelės ir aktyvios bendruomenės pavyzdys. Būdami veiklūs, stiprūs ir vieningi mes judame pirmyn. Aktyvios bendruomenės stiprina valstybę, todėl visada būkime susitelkę ir nugalėsime", - sakė Prezidentė.

Šalies vadovė specialų prizą - Vieningiausios komandos marškinėlius - įteikė banko "Swedbank" komandai, subūrusiai daugiausia narių iš visos Lietuvos, aktyviai dalyvavusiai renginyje ir sėkmingai pasiekusiai finišą.

Prezidentės teigimu, Lietuvoje, kaip ir visoje Europoje, dviratis populiarėja ir tampa ne tik sporto, laisvalaikio, bet ir susisiekimo priemone. Todėl labai svarbu, kad miestų savivaldybės pasirūpintų tinkamais dviračių takais ir žmonės galėtų saugiai važinėti.

"Velomaratone" šiemet dalyvavo beveik 7400 dviratininkų iš visos Lietuvos.

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder