Seimūnas oro uoste gali būti neblaivus

Seimūnas oro uoste gali būti neblaivus

Ketvirtadienio rytą Vilniaus oro uoste pastebėtas galimai girtas Seimo konservatorių frakcijos narys Egidijus Vareikis. Neaiškios būsenos ir snūduriuojantis užtiktas politikas laukė skrydžio į Romą.

Portalo lrytas.lt žiniomis, E.Vareikis skrido į Tarptautinio katalikų įstatymų leidėjų tinklo diskusijas Romoje. Skrydis į šį miestą buvo suplanuotas ankstų ketvirtadienio rytą.

Teigiama, kad dėl neaiškios būsenos E. Vareikis nebuvo įleistas į lėktuvą. Į oro uosto keleivių išvykimo salę atvyko policija.

Į katalikų renginius taip pat vyko Seimo nariai konservatoriai Jonas Dagys bei Vilija Aleknaitė Abramikienė. Susisiekus su pastarąją, Seimo narė teigė laukianti lėktuvo Frankfurte. E.Vareikio Vilniaus oro uoste V.Aleknaitė teigė nemačiusi.

"Mes skridome privačiai, todėl atskirai", - sakė Seimo narė. Seimas finansavo tik J.Dagio kelionę.

Tai jau ne pirmas kartas, kai E.Vareikis dėl alkoholio patenka į skandalą. Šiemet šis Seimo narys išgarsėjo, kai apgirtęs sumušė savo žmoną. Anksčiau jis buvo pagautas apgirtęs vairuojantis automobilį.

Po šių incidentų E.Vareikis pasitraukė iš Tėvynės sąjungos-Lietuvos krikščionių demokratų, tačiau iki šiol yra konservatorių frakcijos Seime narys.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder