A. Butkevičius: LLRA galėtų pretenduoti tik į vieną ministro postą

A. Butkevičius: LLRA galėtų pretenduoti tik į vieną ministro postą

Į formuojamą valdančiąją koaliciją kviečiama Lietuvos lenkų rinkimų akcija (LLRA) būsimoje Vyriausybėje galėtų pretenduoti tik į vieną ministro postą.

"Jeigu derybos prasidės, tai bus galima kalbėti tik apie vieną ministro portfelį", - trečiadienį žurnalistams sakė Socialdemokratų partijos lyderis Algirdas Butkevičius.

Politikas patikino, kad tai tikrai nebus švietimo ir mokslo ministro portfelis.

Paklaustas, kaip vertina kalbas, esą LLRA pretenduotų gauti tris ministrų postus - žemės ūkio, susisiekimo bei švietimo ir mokslo, A. Butkevičius patikino, kad tokių galimybių nėra. "Norai visada būna dideli, bet galimybės būna šiek tiek kitokios. Tikrai trijų ministrų postų niekada negalėsime duoti", - tvirtino A. Butkevičius.

Jo teigimu, trečiadienį planuotas, bet neįvykęs Socialdemokratų, Darbo ir Tvarkos ir teisingumo partijų susitikimas su Lietuvos lenkų rinkimų akcijos (LLRA) lyderiu Valdemaru Tomaševskiu dėl jo išvykimo nukeltas kitai savaitei.

Kaip ELTA jau skelbė, valdančiąją koaliciją formuojantys socialdemokratai, "darbiečiai" ir "tvarkiečiai" siūlo prisijungti LLRA atstovams Seime, taip tikėdamiesi sustiprinti būsimą valdančiąją koaliciją ir operatyviai priimti sprendimus, naudingus Lietuvos žmonėms.

Tai nutarė antradienį Seime susitikę Socialdemokratų partijos, Darbo partijos bei Tvarkos ir teisingumo lyderiai A. Butkevičius, Viktoras Uspaskichas ir Rolandas Paksas.

Gemius

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder