Andrius Rimiškis gimus dukrelei jaučiasi fantastiškai

Andrius Rimiškis gimus dukrelei jaučiasi fantastiškai

Liepą prie altoriaus su mylimąja Vaida Pužaite žengęs žinomas dainininkas Andrius Rimiškis, jau antrąją naujųjų metų dieną džiaugėsi sulaukęs neįprastos dovanos. Jam ir žmonai Vaidai vienoje Klaipėdos ligoninių gimė dukrelė. 3,560 kg svorio ir 53 cm ūgio mergytė pasaulį išvydo sausio 2-osios rytą, 9.20 val.

Praėjus vos dienai po dukrelės gimimo Andrius teigė dar nelabai suvokiantis, kas vyksta. "Viskas taip staiga, bet iš tikrųjų, tai tikra fantastika", - sakė tėčiu tapęs dainininkas.

A. Rimiškio teigimu, gydytojai buvo nustatę kitokią gimimo datą. Mergytė į pasaulį turėjo atkeliauti dar praėjusių metų gruodžio 28 dieną, tačiau mažylė nusprendė palaukti 2011-ųjų. Į ligoninę būsimieji tėveliai atvyko dar naktį, tačiau pats gimdymas prasidėjo prieš pat 9 val. Mergaitė pasaulį išvydo per 25 minutes.

"Nauji metai prasidėjo su šypsena, o jeigu jau taip viskas prasideda, vadinasi šie metais bus fantastiški", - džiaugsmu nenustygo Andrius.

Dainininkas pasakojo, jog tiek dukrelė, tiek jaunoji mamytė Vaida jaučiasi puikiai. Andriaus teigimu, mergaitė gimė ilgais juodais plaukais - lygiai kaip mama. "Abu su žmona skęstame euforijoje. Užmiršome visas bėdas ir tenorime nuolat žiūrėti į savo dukrelę ir ja džiaugtis", - pasakojo A. Rimiškis, pabrėžęs, jog džiaugsmo nesumažina ir tai, jog mažylė dažnai verkia, priverčia tėvelius nemiegoti naktį.

Jaunojo tėvelio teigimu, dukrelė kol kas neturi vardo: "Dar nespėjome įsivažiuoti į normalų ritmą. Vardo dar nesame išrinkę. Kol kas renkamės iš turimo sąrašo. Bandome pritaikyti pagal elgseną, išraišką ir visa kita."

Mažoji dukrelė pakoregavo A. Rimiškio ir žmonos Vaidos planus keltis į sostinę. Penkerius metus pragyvenę Klaipėdoje, jie žadėjo persikraustyti į Vilnių, nes į šį miestą dažnai vedė Andriaus keliai, tačiau dabar, gimus vaikeliui, šeima Klaipėdoje liks dar bent jau iki rudens.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder