Buvusiems pareigūnams pasiūlyta dirbti savivaldybėje

Buvusiems pareigūnams pasiūlyta dirbti savivaldybėje

Ketvirtadienį uostamiesčio meras susitiko su ilgametę tarnybą neseniai baigusiais Klaipėdos apskrities Vyriausiojo policijos komisariato viršininko pavaduotojais Vytautu Kazlausku ir Dainiumi Smatavičiumi. Jiems padėkota už puikiai atliktus darbus bei pasiūlytas naujas užsiėmimas.

Vytautas Grubliauskas buvusius pareigūnus pavadino kone pavyzdiniais klaipėdiečiais, kurie miesto bendruomenės labui nuveikė itin daug, o kuriant gražų ir saugų miestą jie paliko itin ryškų pėdsaką.

Meras V. Kazlauskui ir D. Smatavičiui padėkojo miestiečių vardu, taip pat įteikė atminimo dovanas - Klaipėdos miesto herbus.

Buvę pareigūnai merą patikino, jog komisariate paliko kvalifikuotas komandas, kurios ir toliau užtikrins saugumą mieste bei kovos su įvairiausio plauko nusikaltėliais. Be to, anot jų, yra paruoštų jaunų ir gabių pareigūnų, tad "šviežias kraujas" tik pagerins situaciją. Beje, šiuo metu komisariatas skelbia atrankas į 12 laisvų aukštesnių pareigybių.

O ką veiks patys - kol kas nežino.

"Kol kas pailsėsiu. - sakė nuo 1981 metų lapkričio sistemoje dirbęs V. Kazlauskas. - Tačiau esu atviras pasiūlymams, gal mano kompetencija ir patirtis kam nors pravers."

"Aš turiu bent du darbo pasiūlymus", - sakė D. Smatavičius, kuris Klaipėdos policijoje dirbo nuo 1986-ųjų.

Beje, vieną pasiūlymą jie išgirdo ir susitikimo metu - savivaldybės Viešosios tvarkos skyriaus vedėja Kristina Vintilaitė pasiūlė buvusiems pareigūnams prisijungti prie skyriaus - esą jo komandai žmonės su tokia kompetencija ir patirtimi itin padėtų.

Buvusių dviejų komisariato viršininko pavaduotojų vietas pakeis viena - pavaduotojo veiklai. Kas ją užims, paaiškės po konkurso.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder