Dingusios Palangos tilto dalys niekam nerūpi?

Dingusios Palangos tilto dalys niekam nerūpi?

Pasirodo, Palangos savivaldybė apie prieš pusmetį dingusias Palangos tilto metalines platformas šiandien nieko nežino.

VE.lt dar pavasarį rašė, jog Palangos tiltui trūksta keliolikos metalinių platformų. Apie tai redakciją informavo sunerimęs palangiškis.

Tąkart Palangos komunalinio ūkio direktoriaus pavaduotojas Stepas Šeputis tvirtino, jog apie tai bus pranešta savivaldybei, Palangos tiltui dar galioja garantinis aptarnavimas, todėl tiltu dar turėtų rūpintis privati įmonė.

Keista, tačiau praėjus daugiau nei pusei metų, tvarkyti platformų dar niekas nepradėjo.

„Kur dingo garantinis aptarnavimas? Nejaugi niekam nerūpi? Galbūt savivaldybė laukia, kol atsitiks nelaimė?“, - aplaidumu penktadienį atsiųstame laiške stebisi skaitytojas Ernestas.

„Kodėl jūs manęs klausiate? Už tai atsakingas Palangos miesto savivaldybės Komunalinio ūkio skyrius. Jie šiuos dalykus kuruoja. Buvo paduotas pareiškimas policijai, kuriame rašė, jog tas platformas pavogė. Mes už šiuos dalykus neatsakome“, - VE.lt sakė Palangos komunalinio ūkio direktorius Konstantinas Skierus.

Tačiau Palangos miesto savivaldybės ūkio ir turto skyriaus direktoriaus pavaduotojas Bronius Martinkus tikino apie tai nieko nežinąs.

„Pirmą kartą apie tai girdžiu. Tikriausiai metalinių platformų trūksta žvejų prieplaukoje, kadangi niekur kitur to negali būti. Jos turėtų būti visos, tikriausiai kažkas pavogė. Į mus niekas nesikreipė. Pasidomėsiu“, - žadėjo B. Martinkus.

 

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder