Girta, vagiliaujanti Pagėgių savivaldybės darbuotoja bėgo nuo vadovės, griuvo, susilaužė nosį

Girta, vagiliaujanti Pagėgių savivaldybės darbuotoja bėgo nuo vadovės, griuvo, susilaužė nosį

Cirkai Pagėgiuose - girta Pagėgių savivaldybės administracijos vyriausioji specialistė bėgo nuo direktorės, griuvo ir susižalojo.

„Šilokarčemos“ duomenimis, viena Pagėgių Savivaldybės darbuotoja įniko į alkoholį. „Tą pastebėjo direktorė. Ji bandė kalbėtis su specialiste, tačiau ši nepripažino, kad turi problemų. Ji kasdien vartojo stipriuosius gėrimus. Būdavo net taip, kad kabinete užsirakindavo. Direktorė vis bandė kalbėtis. Vieną dieną sutarė, kad darbuotoją ji tikrins kas dvi valandas. Praėjusią savaitę direktorė pastebėjo, jog vyriausioji specialistė akivaizdžiai apgirtusi. Todėl nuėjo į savo kabinetą, kad būtų suorganizuotas jos girtumo patikrinimas. Darbuotoja apie tokius ketinimus suprato. Todėl pasileido bėgti. Ji buvo girta. Lauke net pargriuvo. Susilaužė nosį. Atvykę medikai ją išsivežė. Buvo nustatytas girtumas. Girdėjome, kad alkoholio matuoklis parodė net dvi promiles. Cirkai Pagėgiuose tęsiasi“, - pasakojo „Šilokarčemai“ vienas pagėgiškis. Įvykis ir nufilmuotas.

Pagėgių Savivaldybės administracijos direktorė Jūratė Mažutienė į „Šilokarčemos“ telefono skambučius neatsakė. Atostogaujantis meras Vaidas Bendaravičius teigė, kad ši darbuotoja jau nebedirba.

Tiesa, ta pati asmenybė buvo pričiupta ir vagiliaujant prekybos centruose.

Gemius

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder