Klaipėdos regiono politikai - tarp turtingiausių

Klaipėdos regiono politikai - tarp turtingiausių

Valstybinė mokesčių inspekcija (VMI) paskelbė naujus metinių gyventojų (šeimos) turto deklaracijų išrašų duomenis už 2019 metus. Šiemet galima susipažinti su beveik 48 tūkst. viešai skelbiamų turto deklaracijų išrašų.

Pagal Deklaruotą turtą ir pinigines lėšas, turtingiausiųjų tarybų narių 200-uke yra ne vienas pajūrio savivaldybių tarybų narys.

Turtingiausias Lietuvoje Tarybos narys yra Klaipėdos politikas Vidmantas Dambrauskas su 19,4 mln. eurų vertės turto.

Antroje vietoje su turto už 5,1 mln. Eur yra Klaipėdos rajono politikas Jonas Dumašius.

Trečias - Klaipėdos tarybos narys Aidas Kaveckis (4,9 mln. Eur).

Aštuntoje vietoje - Klaipėdos politikas Arūnas Tuma (3,1 mln. Eur), 27-as su 1,48 mln. Eur vertu turtu yra Neringos savivaldybės politikas Dovydas Mikelis.

Palangos meras Šarūnas Vaitkus turi turto už 900 tūkst. eurų ir sąraše yra 47-as.

Neringiškis Arūnas Burkšas su turto už 758 tūkst. Eur užima 61 vietą, jo kolegė Sandra Berletaitė - 78 vietą (593 tūkst. Eur).

79-as sąraše su turto už 592 tūkst. eurų yra Klaipėdos rajono tarybos narys Vaclovas Macijauskas, 95-asis - Klaipėdos miesto politikas Arvydas Vaitkus (500 tūkst. Eur vertės turtas).

Į antrąjį šimtuką pateko Klaipėdos miesto tarybos nariai Alvidas Šimkus (114 vieta, 452 tūkst. Eur), Viktoras Senčila (142 vieta, 373 tūkst. Eur), Neringos tarybos narys Andrius Bagdonas (158 vieta, 331 tūkst. Eur), Klaipėdos politikas Romaldas Idzelevičius (179 vieta, 296 tūkst. Eur).

Daugiau duomenų galima rasti VMI svetainėje -http://www.vmi.lt/cms/metines-gyventojo-seimos-turto-deklaracijos-duomenu-israsai

Gemius

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder