Palangoje - „Motorizuoti ir nepavojingi“

Palangoje - „Motorizuoti ir nepavojingi“

Viena iš kurortinių vietovių problemų – ne visada saugus motociklų, motorolerių, elektrinių paspirtukų vairavimas. Palangos miesto policijos komisariato bendruomenės pareigūnai, nuolat patardami poilsiautojams šiuo klausimu, kontroliuodami, kaip minėtų transporto priemonių vairuotojai laikosi taisyklių, metai po metų dalyvauja ir Palangos senosios gimnazijos sumanytame tęstiniame tradiciniame projekte „Motorizuoti ir nepavojingi“.

Bendruomenės pareigūnai, šeštadienį kurorte tiesiogiai bendravę su gausiai į renginį susirinkusiais motorizuotų transporto priemonių naudotojais, akcentavo atsakingumą, pagarbos kelyje būtinumą. „Tegul Jūsų motociklai ir motoroleriai būna maloni pramoga, o ne pavojaus šaltinis. Juk žinote, kad viskas priklauso nuo vairuotojo?“, – į jaunuolius kreipėsi Palangos m. PK Veiklos skyriaus vyriausioji tyrėja Jurgita Rinkevičienė.

Dalyviai rungėsi manevravimo, transporto priemonių variklio ir detalių pažinimo rungtyse. Buvo renkama ir gražiausia transporto priemonė. Dalyviai atvyko į Palangą iš Plungės, Klaipėdos ir Kretingos rajonų bei miestų.

Varžybų dalyvis iš Kretingos Irmantas sakė, kad atskirai šiam renginiui nesiruošė, bet „smagu susitikti su bendraminčiais, pasivaržyti, pamatyti jų transporto priemones“.

Bendruomenės pareigūnai įteikė Palangos m. policijos komisariato viršininko padėkas renginio iniciatoriams ir organizatoriams. Jie pritaria Palangos senosios gimnazijos mokytojos Dalios Rakauskienės minčiai, kad gerai surinkti jaunimą į saugią vietą, kur jis galėtų tobulinti vairavimo įgūdžius ir išlieti jaunatvišką energiją.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder